субота, 20 січня 2024 21:05

Ця страва стане першою, яку спробують гості: як ефектно подати закуску з сьомги

Класичне поєднання свіжих огірків та солоної риби — легка смачна закуска на святковий стіл для зустрічі Нового року. Запамʼятайте цей рецепт, щоб додати до списку найкращих та найпростіших закусок на Новий рік. За ним ви приготуєте його ще.

Автор: shuba
  Класичне поєднання свіжих огірків та солоної риби — легка смачна закуска
Класичне поєднання свіжих огірків та солоної риби — легка смачна закуска

Новий рік-2024 — рік Зеленого Дракона. Йому дуже сподобається, коли буде багато зелених продуктів на столі. Тому пропонуємо ще й легкий салат у вигляді вінка, в ньому багато зелені. А на цю закуску ми звернули увагу одразу ж, оскільки її основний інгредієнт — це свіжі огірки. Обовʼязково потрібно взяти довгі огірки, їх зручніше нарізати на слайси, пише shuba.

Згідно з китайським календарем, кожен рік представлений одним із дванадцяти знаків зодіаку та одним із п'яти елементів. Знак зодіаку для 2024 року — Дракон, а елемент — Дерево. Таким чином, 2024 рік вважається роком Зеленого Дерев'яного Дракона.

Кожен знак зодіаку та елемент має свої унікальні властивості та асоціації.

Дракон є одним з найпрекрасніших та наймогутніших знаків в китайському зодіаку. Він символізує сили, владу та велич. Зелений колір асоціюється з природою, ростом, свіжістю та гармонією.

Як приготувати закуску з огірків та сьомги

Інгредієнти

Огірок - 3 шт.

Сьомга слабосолена - 150 г

Зелень за смаком

Вершковий сир -50 г

Як приготувати

Огірки тонко нарізати та викласти слайси на харчову плівку.

Зверху викласти червону рибу, намастити вершковим сиром і розкласти зелень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати швидку новорічну закуску у вигляді кульки: покроковий рецепт

Якщо є червона ікра, можна злегка посипати неї зверху.

Сформувати рулет, вставити шпажки на відстані та нарізати порційно.

Символом 2024 року стане Зелений Дерев'яний Дракон. Щоб притягнути удачу та достаток у новому році, важливо звернути увагу на смаки символу року.

При складанні новорічного меню, було би добре додати до списку морепродукти, свинину чи яловичину, сир, зелень, свіжі фрукти. Страви з цих продуктів будуть доречними на святковому столі. Gazeta.ua пропонує три страви, які притягнуть удачу в рік Зеленого Дерев'яного Дракона.

Зараз ви читаєте новину «Ця страва стане першою, яку спробують гості: як ефектно подати закуску з сьомги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі