четвер, 09 травня 2024 14:14

Речник Повітряних сил Євлаш відверто розказав про стосунки з дружиною
9

Ілля Євлаш з дружиною Яною
Фото: facebook.com/illiayevlash
Ілля Євлаш з дружиною Яною
Ілля Євлаш з дружиною Яною
Ілля Євлаш з дружиною Яною
Ілля Євлаш з дружиною Яною

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, який одружився у грудні минулого року, розповів про стосунки з дружиною Яною.

В інтерв'ю NV чоловік зізнався, що кохана його у всьому підтримує.

"Ми дуже активні, любимо подорожувати. Така динаміка мене все життя супроводжує. Після повномасштабного вторгнення - Київ, Донбас, зараз Повітряні сили. Я не знаю, де буду далі, але життя дуже динамічне. Воно одне, і тому його потрібно прожити так, щоб не було соромно ані перед собою, ані перед своїми дітьми, наступними поколіннями. Треба його зробити максимально насиченим і гідним", - поділився він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина Кулеби розказала, як вони проводять час наодинці

Додав, що під час повномасштабного вторгнення потрібно пам'ятати про почуття.

"У такі важкі, темні часи потрібно не забувати про звичайні почуття - кохання, стосунки. Всі ми люди. Не важливо, у формі ти чи в цивільному. Всі ми маємо пам'ятати про доброту, оскільки воюємо зі злом. Якщо у вас є почуття до людини - кохайтеся, зустрічайтеся, одружуйтеся. Є демографічна криза. Перед нами стоять дуже великі виклики. Зараз війна, і ми всі думаємо про перемогу. А після війни перед нами відкриється дуже багато різних проблем. Наслідки будуть на десятиліття, я думаю. Ми маємо мінімізувати участь наших нащадків у війні, щоб ми вже завершили в нашому поколінні її", - висловився Євлаш.

Керівник пресслужби СБУ Артем Дехтяренко одружився з телеведучою Анастасією Норіциною. Розписувалася пара в Міністерстві юстиції. На церемонії Дехтяренко був одягнутий у військову форму, а його кохана у вишиту сукню.

Зараз ви читаєте новину «Речник Повітряних сил Євлаш відверто розказав про стосунки з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі