понеділок, 20 травня 2024 09:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Як змінилися Володимир та Олена Зеленські за пʼять років: фото тоді й зараз
17

Олена та Володимир Зеленські
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Олена та Володимир Зеленські
Олена та Володимир Зеленські
Олена та Володимир Зеленські
Олена та Володимир Зеленські

20 травня виповнюється п'ять років з інавгурації Володимира Зеленського. Найбільшим викликом для нього та дружини Олени стало повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Від 24 лютого 2022 року вони не живуть разом. В інтерв'ю перша леді часто каже, що найбільшою мрією крім перемоги є возз'єднання їхньої родини і довоєнна посмішка коханого.

Gazeta.ua пропонує переглянути, як президентське подружжя змінилося за цей час.

Зеленський не часто в інтерв'ю розказує про свою родину та переживання. Однак у одній з останніх розмов він зізнавався, що діти не запитують його про завершення війни. Доньку Олександру та сина Кирила хвилює, коли їхня сім'я зможе жити разом.

Натомість дружина президента поділилась, що 11-річний син мріє стати військовим, а 18-річна донька не будує планів на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найстильніших образів першої леді України: фото

"Повсякденні справи моєї дочки пов'язані з навчанням, але в неї немає жодних планів на майбутнє. Це сумно для мене, як для матері. Син знає всі типи ракет, які Росія запускає по нас. Він також може розрахувати їхню швидкість. Хотілося б, щоб мій син цікавився музикою, мистецтвом, спортом, а не мріяв служити в армії чи авіації", - казала Олена.

Крім особистого життя кардинально змінилась і зовнішність подружжя. За словами українців, у Володимира з'явилися зморшки і сиве волосся. Якщо раніше він з'являвся на публіці у класичних костюмах, то зараз обирає футболку з гербом і штани кольору хакі.

Перша леді до інавгурації чоловіка обирала приватність. У жінки була закрита сторінка в соцмережах і вона майже ніколи не показувалась на людях з коханим. Зараз Зеленська їздить на зустрічі із закордонними чиновниками й проводить масштабні конференції в Україні. Про її стиль часто пишуть іноземні ЗМІ. Олена обирає вишукані костюми та елегантне поєднання кольорів. Найчастіше образи доповнює легкими локонами, ніжним макіяжем і мінімалістичними прикрасами.

Нещодавно Зеленська відвідала відкриття нідерландсько-української виставки у Києві та зустрілась з голландськими колекціонерами - родиною Віллема Гоґстедера. Для офіційного виходу дружина президента обрала розкішний образ. Одягла білу сорочку з вишивкою і об'ємними рукавами. Аутфіт доповнила широкими чорними штанами, туфлями та прикрасами.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилися Володимир та Олена Зеленські за пʼять років: фото тоді й зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі