пʼятниця, 26 квітня 2024 15:39

40-річна Сільченко показала себе до та після ботоксу
5

Катерина Сільченко
Фото: Скріншот
Катерина Сільченко
Катерина Сільченко
Катерина Сільченко
Катерина Сільченко

Українська дизайнерка 40-річна Катерина Сільченко порівняла, якою була 20 років тому.

У своєму Instagram блогерка опублікувала колаж із фото і показала себе без ботоксу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 44-річна Бужинська у купальнику показала себе без фільтрів та фотошопу

"Саме мені не підходить ботокс, бо дуже змінює обличчя, і я стаю тіткою. І погляд не мій, і всі помічали, що щось дивне з поглядом. Приїхав з Франції косметолог робити уколи, я сказала йому, що в мене на обличчі дивно веде себе ботокс, він сказав, що зрозумів мене і знає як краще. І ось я йому надсилаю цей жахливий результат його роботи, і він каже, що йому прикро, що так вийшло. "Йдіть на мікротоки". Тоді я точно зрозуміла, що це не моя процедура", - поділилась Катерина.

Народна артистка України 48-річна Наталія Могилевська - одна з найпопулярніших співачок, яка не зникає з інформаційного простору протягом усієї кар'єри. Зараз артистка дає благодійні концерти і допомагає армії. Крім цього виховує двох прийомних доньок, яким подарувала сім'ю на початку повномасштабного вторгнення. Gazeta.ua пропонує переглянути, як зірка змінилася за 30 років.

Зараз ви читаєте новину «40-річна Сільченко показала себе до та після ботоксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі