Мир на пороге кризиса. Быстрая победа Украины – ключ к решению проблем

Запад должен предоставить нам всеобъемлющую военно-техническую помощь

У 2019-2020 роках Росія стала світовим лідером за обсягами експорту зернових. За кордон було відправлено 35 млн тон. На другому місці – ЄС (32 млн т). На третьому – США (27,5 млн т). Далі – Канада (23 млн т). П'яте місце – Україна (20,5 млн т).

Цілком очевидно, що в цьому році Україна не зможе експортувати такі самі обсяги зернових. РФ під санкціями. Вони не стосуються аграрного сектора, але обмежують банківські операції. Чимало західних компаній просто не схочуть мати будь-які відносини з РФ. Світ чекає продовольча криза.

США ввели ембарго на російську нафту. Про відмову від неї до кінця поточного року повідомила Велика Британія. Плани поступової відмови від російських енергоносіїв анонсовані ЄС. Отже, вартість нафтопродуктів, газу, вугілля й електроенергії зростатиме. Таким чином, світ на порозі й енергетичної кризи, яка розгортатиметься разом із кризою продовольчою.

Вихід із ситуації?

Вести переговори з Кремлем – безглуздо. Путін недоговороздатний

Вести переговори з Кремлем – безглуздо. Путін недоговороздатний. Президент Зеленський не полишає надії на перемовини з Путіним і припинення цієї війни. Але мета Путіна не мир, а окупація України, перетворення нашої країни на автономний округ РФ, де буде проведена "денацифікація". Навіть якщо Путін і Зеленський сядуть за один стіл, то максимум про що зможуть домовитися, то це про перемир'я, за час якого вже захоплені території України залишатимуться під окупацією. Скориставшись перемир'ям, Путін провадитиме репресії, створюватиме "народні республіки" і приводитиме свою армію до боєздатного стану. А потім – роздавить Україну.

А що в цей час робитиме Захід? Так, намагатиметься не провокувати Путіна. А що в цей час зможе зробити Україна? Без постачань зброї із Заходу – нічого.

Російська армія зараз слабка в організаційному, морально-психологічному та військово-технічному планах. Росіяни не знають, за що воюють. І водночас не мають що протиставити новітнім зразкам озброєння, яке Україна отримує зі США та Європи.

Українська армія зараз сильна і зла. У військово-технічному плані західні країни нині мають абсолютну перевагу над РФ. Поєднання цих двох складників – української рішучості перемагати і військово-технічної допомоги Заходу – це фактор швидкої перемоги.

Поєднання української рішучості перемагати і військово-технічної допомоги Заходу – це фактор швидкої перемоги

Не можна однозначно сказати на чию користь грає час. Санкції задушать Росію. Але не сьогодні і не завтра. РФ щонайменше рік продовжуватиме експортувати нафту та газ. Щоденно Росія отримує $1 млрд за експорт енергоносіїв. Центробанк РФ втратив не всі заощадження. Китай є каналом, через який РФ закриватиме власні потреби в товарах і технологіях. Отже, покладатись на нищівний ефект санкцій не доводиться.

Колапс РФ у невизначеному майбутньому, а війна проти України та всієї західної цивілізації – вже зараз. Так само найближчим часом проявляться енергетична та продовольча кризи, а отже і згортання світової економіки. Наслідки – соціальна нестабільність.

Вихід один – негайна і безперечна воєнна перемога України! Військові поставки до України – систем ППО, а також бронетехніки – уможливлять зростання чисельності та ударної сили ЗСУ. Розгром загарбників, визволення окупованих територій – це не лише мир для України. Це також єдиний можливий фактор повалення путінізму. ЗСУ не доведеться брати Москву. Всі російські революції відбувалися після воєнних поразок. Росіяни самі зметуть Путіна. Бо цар має бути "грозный". Цар, який програє війни, втрачає легітимність.

ЗСУ не доведеться брати Москву. Всі російські революції відбувалися після воєнних поразок. Росіяни самі зметуть Путіна. Бо цар має бути "грозный". Цар, який програє війни, втрачає легітимність

Отже, висновок: світ на порозі енергетичної та продовольчої криз, які матимуть негативний вплив на світову економіку та соціальну ситуацію. Вихід – перемога України над РФ. Результати: відновлення територіальної цілісності України, верховенства права, відвернення тотальної російської загрози світові, порятунок світової економіки.

Об'єктивний інтерес Заходу – перемога України. А це означає, що Захід має забути про інтриги, а надати Україні всеосяжну військово-технічну допомогу. Бо перемога України – це ключ до вирішення глобальних проблем.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі