среда, 24 июня 2009 12:42

На Уимблдоне в Мюррея проблемы с водой, а в Серены Уильямс - с едой

На Уимблдоне в Мюррея проблемы с водой, а в Серены Уильямс - с едой

Шотландський тенісист Енді Мюррей під час стартового матчу Вімблдону проти американця Роберта Кендріка зіткнувся з непередбаченими проблемами.

Річ у тому, що улюблена вода Мюррея "Гірська весна", пляшку в півтори літри якої шотландець бере з собою на матчі, цього разу виявилася "поза законом", і Енді довелося віддирати від неї етикетку.

"Тут все просто. Мені навіть не зробили зауваження. Не встигли. Я швидко зрозумів, що моя вода йде в розріз з водою турніру. В принципі, нічого дивного в тому, що мені довелося відклеювати етикетку від свого напою, немає. Це цілком нормально, коли ти приїжджаєш на турнір, де є свій водний спонсор", - відзначив Енді в інтерв"ю офіційному сайту Вімблдону.

Тим часом, американка Серена Вільямс залишилася незадоволена рішенням організаторів турніру, які заборонили гравцям приносити з собою в роздягальню їжу.

"Я була шокована, коли перед своїм першим матчем на Вімблдоні я сиділа в роздягальні і їла, до мене підійшли і нагадали про це правило. Мене це просто розлютило. Тому що я ніколи не розуміла тих правил, які не мають сенсу, - заявила засмучена Серена в інтерв"ю АР.

Природно, що навіть коли мені зробили зауваження, я не зупинилася. Сиділа і доїдала те, що принесла з собою. Мені складно зрозуміти - чому було ухвалене таке рішення. Адже в кафе для гравців біля роздягалень пропонують багато фруктів та іншу смачну їжу, але чомусь забороняють купувати щось поза кортом і приносити з собою. Це повне маячня! Адже там так багато ресторанів, де можна поласувати смачненьким. І яка різниця, де і що я куплю, і де буду це потім їсти", - сказала американка.

Представник англійського тенісного клубу Джон Перкинс на критику Серени Вільямс відповів однозначно. "Це правило існує вже десяток років. І було воно прийнято для того, щоб в роздягальнях не влаштовували свинарник.

Адже в кінці-кінців за чистотою хтось повинен стежити, ну і відповідно, прибирати за тим, хто щось там недоїв", - заявив Перкінс, додавши, що на Вімблдоні до послуг тенісистів хороший ресторан, де гравець у будь-який час може перекусити.

По материалам LiveSport.Ru

Сейчас вы читаете новость «На Уимблдоне в Мюррея проблемы с водой, а в Серены Уильямс - с едой». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі