пятница, 12 декабря 2008 16:53

Депутати Ужгороду просять розігнати їхню облраду

Депутати Ужгородської міськради попросили Верховну Раду розпустити Закарпатську обласну раду. Головна причина – неодноразові порушення облрадою Конституції та Законів України.

Рішення про звернення до Верховної Ради депутати Ужгородської міськради ухвалили 12 грудня під час сесії. "За" висловились 38 обранців із 46 присутніх в залі.

Мер міста Сергій Ратушняк звинувачує обласну раду в "неодноразовому порушуванні Конституції та Закони України". Серед таких рішень він назвав ухвалу обласних депутатів, якою було заблоковано в місті будівництво аквапарку. Також він поставив у провину облраді рішення про визнання національності "русин" на території області, чим, на його думку, рада сприяла антидержавним сепаратистським угрупуванням.

Також, Сергій Ратушняк звинуватив обласну раду, що та так і не відповіла на клопотання міськради повернути у власність громади міста Ужгородський замок "Паланок". Також він нагадав про передачу ряду санаторіїв області, Музею лісу і сплаву та інфраструктури парку "Синевир" у комунальну власність області, повідомляє ZAXID.NET.
Сейчас вы читаете новость «Депутати Ужгороду просять розігнати їхню облраду». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі