пʼятниця, 12 грудня 2008 16:53

Депутати Ужгороду просять розігнати їхню облраду

Депутати Ужгородської міськради попросили Верховну Раду розпустити Закарпатську обласну раду. Головна причина – неодноразові порушення облрадою Конституції та Законів України.

Рішення про звернення до Верховної Ради депутати Ужгородської міськради ухвалили 12 грудня під час сесії. "За" висловились 38 обранців із 46 присутніх в залі.

Мер міста Сергій Ратушняк звинувачує обласну раду в "неодноразовому порушуванні Конституції та Закони України". Серед таких рішень він назвав ухвалу обласних депутатів, якою було заблоковано в місті будівництво аквапарку. Також він поставив у провину облраді рішення про визнання національності "русин" на території області, чим, на його думку, рада сприяла антидержавним сепаратистським угрупуванням.

Також, Сергій Ратушняк звинуватив обласну раду, що та так і не відповіла на клопотання міськради повернути у власність громади міста Ужгородський замок "Паланок". Також він нагадав про передачу ряду санаторіїв області, Музею лісу і сплаву та інфраструктури парку "Синевир" у комунальну власність області, повідомляє ZAXID.NET.
Зараз ви читаєте новину «Депутати Ужгороду просять розігнати їхню облраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі