среда, 23 мая 2012 20:13

Три дні Марія Яремчук їла самі яйця

 

Коли Марія Яремчук востаннє

Ображалась

На сестру Віру, від першого шлюбу матері, бо та не могла приїхати на фінал "Голосу країни". Я дуже хотіла, щоб вона була поруч. Сестра працює в МНС. Там не можеш коли завгодно взяти відгул і подорожувати. Вона мусила бути в Косові. Вірі 33 роки, вона заміжня, має 11-річного сина, капітанське звання і працює в кадрах.

Готувала

Сьогодні зранку вівсянку. Готую нечасто, хоч умію все: і борщі варити, і м'ясо запікати. Перше, що навчилася, - яєчню. Так захопилася, що готувала її по три-чотири рази на день. Всім, хто приходив у гості, пропонувала яєчню. Її вже ніхто не хотів, тому їла тільки я. Три дні харчувалася самими яйцями, і так наїлася, що стався анафілактичний шок - і я попала в реанімацію. Мала тоді років 8. Але й зараз люблю цю страву, а для горла п'ю сирі яйця.

Мила підлогу

Минулого тижня в себе в кімнаті. Знімаю двокімнатну квартиру на Солом'янці з одногрупницею.

Їздила маршруткою

Два тижні тому п'ять зупинок їхала на примірку концертної сукні. Частіше беру таксі.

Сиділа на дієті

Ніколи, хоч завжди була пончиком. Особливо в 14-15 років і на першому курсі. Тоді мені на хореографії сказали: "Машуня, тебе надо немножко похудеть". Але я краще в спортзал ходитиму, ніж відмовлюся від їжі.

Витрачала багато грошей

Тисячу доларів на переліт до Москви і звідти. Літали з мамою на останній відбірний етап "Нової хвилі".

Цілувалася

Сьогодні - з одногрупниками в щічку. Так у нас заведено. А по-справжньому - вже й не пам'ятаю, в мене зараз нема хлопця. З останнім розійшлася рік тому. На Facebook маю п'ять тисяч друзів. Але коли хтось пише "давай зустрінемось" - одразу заношу в чорний список.

Отримувала подарунок

Минулого тижня в Чернівцях близький друг подарував 101 червону троянду. Квіти стоять досі.

Садила картоплю

Ніколи. Наш будинок у центрі Чернівців. За містом маємо невелику ділянку, де росте картопля, морква й помідори. Але я там ні разу не була.

Слухала пісні батька

Учора ввечері включила "Коли заснули сині гори".

Виходила ненафарбована

Вчора зранку - в магазин за продуктами. Можу й на пари прийти без косметики.

Матюкалася

Не матюкаюся, рідко кажу навіть "блін".

Була в опері

Років у 10, нас запросили з мамою. Не пам'ятаю, що співали, але мені сподобалося.

Бачила звідних братів

30 листопада на день народження тата на Годилівському цвинтарі в Чернівцях. Ми бачимось двічі на рік - на роковини й день народження батька.

Сейчас вы читаете новость «Три дні Марія Яремчук їла самі яйця». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі