четверг, 03 марта 2011 14:08

"Щодня купую собі лотерейний квиток"

 

Гайтана (Гайтана Ессамі), співачка, 31 рік

Народилася 24 березня 1979 року. До 5 років жила у Конго, звідки родом її батько,  розмовляла лише французькою  та мовою лінґала. Потім разом із мамою повернулася в Україну. Закінчила музичну школу по класу саксофона, згодом отримала економічну освіту. Співала з джазовим оркестром Overtime та поп-джазовим гуртом Unity. У грудні 2003-го на студії Lavina Music, що продюсує співачку, вийшов дебютний альбом Гайтани "О тебе". Єдиною піснею українською в цьому альбомі була "Діти світла" на слова Марічки Бурмаки. Вона стала хітом, а тому весь наступний альбом Гайтани "Слідом за тобою" (2005) був україномовним. 2006-го вийшов сингл "Два Вікна", на початку 2007-го - "Шаленій". У грудні 2007 року презентувала диск "Капли дождя". 2008 - альбом "Тайные желания", 2010 - "Только сегодня". Поєднує манеру співу соул з елементами джазу, блюзу, фанк- та фолк- музики.

Коли Гайтана востаннє:

 

Просила пробачення

З дитинства мене виховали так, що коли винна, проси пробачення, а коли вдячна - кажи "дякую". Це просте правило я несу з собою по життю. Прошу пробачення у своєї команди, коли розумію, що не права, вибачаюсь перед батьками, що не подзвонила, коли домовлялися.

 

Заговорювала з іноземцем

Зараз я посилено вивчаю французьку мову. Щоб удосконалювати свої навички, намагаюся бувати на заходах, організованих Французьким культурним центром. Говорити з французами - одне задоволення!

 

Зарікалася

Обіцяла собі не перейматися дрібницями. В силу моєї зайнятості часто доводиться слухати не тільки приємні речі й компліменти, а й критику. Вона не завжди об'єктивна. Спочатку  приймала її близько до серця, а тепер навчилася ставитися її як до життєвого досвіду, що йде тільки на користь.

 

Молилася

Дуже часто звертаюся до Бога, бо вірю в те, що все в Його руках. Часто запитую Його про щось, часто звертаюся із вдячністю. Моя віра мені не раз допомагала.

 

Бачилася з батьками

Мама живе в Києві, тому бачуся з нею часто, а от із татом зустрічаюся рідко. Останній раз у Конго була більше року тому, за два тижні спілкування отримала масу корисних батьківських порад.

 

Сміялася від душі

Коли співала з дітками на сцені у день Святого Миколая на майдані Незалежності. Діти – це природне джерело позитиву й радості. Вони всі такі кумедні, з ними справді весело.

 

Обурювалася

Одного разу на інтерв'ю до мене прийшов журналіст у нетверезому стані. Ситуація була для мене дійсно обурливою! Стало трохи не по собі, адже я завжди з повагою ставлюся до всіх, тому цілком природно, що хочу і до себе такого ж.

 

Їздила в метро

Не можу згадати. Відтоді як у мене з'явився автомобіль, вважаю його найзручнішим засобом пересування. У авто я часто пишу пісні, вирішую всі свої справи по телефону, а іноді просто замріяно спостерігаю за людьми, які ходять вулицями.

 

Витрачала велику суму грошей

Хоча б раз на тиждень купую собі лотерейний квиток. Поки нічого не виграла, але не втрачаю надії. Якщо підрахувати, скільки років я вже граю в лотерею, то вийде таки величенька сума.

 

Була сильно голодна

Найчастіше почуття голоду підступає до мене увечері, коли їсти вже не бажано. Проте іноді ламаю свої закони не їсти після шостої й тішу себе шматочком молочного шоколаду. Солодощі - моя слабкість.

 

Цілувалася

На Новий рік! Це час, коли все відбувається, наче у казці. Хочеться обійняти і поцілувати всіх рідних і близьких, привітати зі святом і побажати тільки найкращих подій у наступному році.

 

Казала неправду

Краще промовчу, щоб ніхто не запідозрив мене у неправді.

 

Дуже хвилювалася

Щоразу, коли виходжу на сцену, хвилююся. Хочу, щоб слухач отримав задоволення, щоб виступ пройшов красиво. Коли я бачу в очах захоплення, то всі тривоги одразу минають, хочеться творити ще і ще. Вогник в очах людей – це те, за що варто перейматися.

 

Відчувала повноту щастя

Раніше я вважала, що кар'єра для мене - це все. Та згодом подорослішала і зрозуміла - кар'єра й успіх нічого не варті, якщо їх нема кому присвятити. Повністю відчула повноту щастя, коли знайшла кохану людину, поруч з якою хочеться співати у всіх розуміннях.

 

Сильно втомлювалася

Після виступів, бо віддаю багато енергії на виконання пісень, але й швидко реабілітуюся. Здоровий сон, правильне харчування і фізичні навантаження в спортзалі мене моментально приводять у форму.

 

Наважувалися щось кардинально змінити

Я людина, яка ніколи не сидить на місці й щомиті хоче щось змінити. Тому те, що здавалося мені кардинальним вчора, сьогодні вже видається звичайною ситуацією. Зараз я хочу співати повільні новорічні пісні, а завтра, можливо, заманеться змінитися й заспівати щось у стилі диско.

 

Боялася

Боюся висоти і перельотів. Тому щоразу боюся сідати в літак, особливо коли рейс триває довго. Останнього разу, коли літала до Нью-Йорка, дуже переймалася, але, на щастя, все пройшло добре.

 

Сейчас вы читаете новость «"Щодня купую собі лотерейний квиток"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі