четвер, 03 березня 2011 14:08

"Щодня купую собі лотерейний квиток"

 

Гайтана (Гайтана Ессамі), співачка, 31 рік

Народилася 24 березня 1979 року. До 5 років жила у Конго, звідки родом її батько,  розмовляла лише французькою  та мовою лінґала. Потім разом із мамою повернулася в Україну. Закінчила музичну школу по класу саксофона, згодом отримала економічну освіту. Співала з джазовим оркестром Overtime та поп-джазовим гуртом Unity. У грудні 2003-го на студії Lavina Music, що продюсує співачку, вийшов дебютний альбом Гайтани "О тебе". Єдиною піснею українською в цьому альбомі була "Діти світла" на слова Марічки Бурмаки. Вона стала хітом, а тому весь наступний альбом Гайтани "Слідом за тобою" (2005) був україномовним. 2006-го вийшов сингл "Два Вікна", на початку 2007-го - "Шаленій". У грудні 2007 року презентувала диск "Капли дождя". 2008 - альбом "Тайные желания", 2010 - "Только сегодня". Поєднує манеру співу соул з елементами джазу, блюзу, фанк- та фолк- музики.

Коли Гайтана востаннє:

 

Просила пробачення

З дитинства мене виховали так, що коли винна, проси пробачення, а коли вдячна - кажи "дякую". Це просте правило я несу з собою по життю. Прошу пробачення у своєї команди, коли розумію, що не права, вибачаюсь перед батьками, що не подзвонила, коли домовлялися.

 

Заговорювала з іноземцем

Зараз я посилено вивчаю французьку мову. Щоб удосконалювати свої навички, намагаюся бувати на заходах, організованих Французьким культурним центром. Говорити з французами - одне задоволення!

 

Зарікалася

Обіцяла собі не перейматися дрібницями. В силу моєї зайнятості часто доводиться слухати не тільки приємні речі й компліменти, а й критику. Вона не завжди об'єктивна. Спочатку  приймала її близько до серця, а тепер навчилася ставитися її як до життєвого досвіду, що йде тільки на користь.

 

Молилася

Дуже часто звертаюся до Бога, бо вірю в те, що все в Його руках. Часто запитую Його про щось, часто звертаюся із вдячністю. Моя віра мені не раз допомагала.

 

Бачилася з батьками

Мама живе в Києві, тому бачуся з нею часто, а от із татом зустрічаюся рідко. Останній раз у Конго була більше року тому, за два тижні спілкування отримала масу корисних батьківських порад.

 

Сміялася від душі

Коли співала з дітками на сцені у день Святого Миколая на майдані Незалежності. Діти – це природне джерело позитиву й радості. Вони всі такі кумедні, з ними справді весело.

 

Обурювалася

Одного разу на інтерв'ю до мене прийшов журналіст у нетверезому стані. Ситуація була для мене дійсно обурливою! Стало трохи не по собі, адже я завжди з повагою ставлюся до всіх, тому цілком природно, що хочу і до себе такого ж.

 

Їздила в метро

Не можу згадати. Відтоді як у мене з'явився автомобіль, вважаю його найзручнішим засобом пересування. У авто я часто пишу пісні, вирішую всі свої справи по телефону, а іноді просто замріяно спостерігаю за людьми, які ходять вулицями.

 

Витрачала велику суму грошей

Хоча б раз на тиждень купую собі лотерейний квиток. Поки нічого не виграла, але не втрачаю надії. Якщо підрахувати, скільки років я вже граю в лотерею, то вийде таки величенька сума.

 

Була сильно голодна

Найчастіше почуття голоду підступає до мене увечері, коли їсти вже не бажано. Проте іноді ламаю свої закони не їсти після шостої й тішу себе шматочком молочного шоколаду. Солодощі - моя слабкість.

 

Цілувалася

На Новий рік! Це час, коли все відбувається, наче у казці. Хочеться обійняти і поцілувати всіх рідних і близьких, привітати зі святом і побажати тільки найкращих подій у наступному році.

 

Казала неправду

Краще промовчу, щоб ніхто не запідозрив мене у неправді.

 

Дуже хвилювалася

Щоразу, коли виходжу на сцену, хвилююся. Хочу, щоб слухач отримав задоволення, щоб виступ пройшов красиво. Коли я бачу в очах захоплення, то всі тривоги одразу минають, хочеться творити ще і ще. Вогник в очах людей – це те, за що варто перейматися.

 

Відчувала повноту щастя

Раніше я вважала, що кар'єра для мене - це все. Та згодом подорослішала і зрозуміла - кар'єра й успіх нічого не варті, якщо їх нема кому присвятити. Повністю відчула повноту щастя, коли знайшла кохану людину, поруч з якою хочеться співати у всіх розуміннях.

 

Сильно втомлювалася

Після виступів, бо віддаю багато енергії на виконання пісень, але й швидко реабілітуюся. Здоровий сон, правильне харчування і фізичні навантаження в спортзалі мене моментально приводять у форму.

 

Наважувалися щось кардинально змінити

Я людина, яка ніколи не сидить на місці й щомиті хоче щось змінити. Тому те, що здавалося мені кардинальним вчора, сьогодні вже видається звичайною ситуацією. Зараз я хочу співати повільні новорічні пісні, а завтра, можливо, заманеться змінитися й заспівати щось у стилі диско.

 

Боялася

Боюся висоти і перельотів. Тому щоразу боюся сідати в літак, особливо коли рейс триває довго. Останнього разу, коли літала до Нью-Йорка, дуже переймалася, але, на щастя, все пройшло добре.

 

Зараз ви читаєте новину «"Щодня купую собі лотерейний квиток"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі