четверг, 11 ноября 2010 17:03

"Коли уклала контракт із Меладзе, груди виросли на два розміри"

3714 квитків вартістю 150-1500 грн розкупили за тиждень до ювілейного концерту групи "ВІА Гра". Саме стільки місць у столичному палаці "Україна".

6 листопада глядачі збираються у фойє за 2 год. до початку. Біля гардероба кількаметрові черги. Концерт затримують на годину. В залі, де переважно чоловіки, задуха. Люди виходять на перекур у туалет, діти засинають на руках у батьків. Дехто спускається в буфет. Сік із круасаном коштує 30 грн, шампанське і бутерброд з ікрою - 80.

- Затягують спеціально, щоб люди встигли гроші в буфеті просадити. Більшість прийшли з дітьми. Малим нудно, просять то їсти, то пити. Потім весь концерт у туалет будуть бігати, - бурчить рудоволоса жінка.

Солістки "ВІА Гри" 28-річна Надія Мейхер-Грановська, Альбіна Джанабаєва, 31 рік, та Єва Бушміна, 21 рік, виходять на сцену о восьмій вечора. У приталених сукнях без декольте і розрізів.

- Що це за "ВІА Гра"? Від такого плаття в мене має підвищитися потенція? - кричить чоловік із першого ряду.

Запізнюються на виступ і п'ять колишніх учасниць гурту, які братимуть участь у концерті. Костянтин Меладзе, продюсер "ВІА Гри" нервово бігає за кулісами, просить операторів змінити освітлення та підкрутити звук. Часто кліпає. Два тижні тому повернувся з Москви, де переніс четверту операцію на очах.

Приїжджає Альона Вінницька. Вона співала у першому складі "ВІА Гри". За нею з гримерки виходить насуплена Анна Сєдокова, 27 років. Із гурту вона пішла 2004-го, коли вийшла заміж за футболіста Валентина Белькевича.

- У цю "ВІА Гру" я ні за що не повернулася б. Вони, як зміючки, готові з'їсти одна одну. Заздрять мені, бо я дуже гарна, маю все від природи: груди, попу, личко, - каже Сєдокова.

Меладзе гукає її на сцену.

- "ВІА Гра" - це єдиний колектив, який паше, як папа Карло, - каже продюсер однієї з київських співачок. - Їх можуть замовити о третій ночі. Продюсерів не гребе, спиш ти чи в іншому місті. Хоч літак замовляй, а щоб на третю була за адресою. Кілька разів декого штрафували за спізнення. Брежнєва якось не повідомила Меладзе й поїхала до мами в  Дніпродзержинськ. Один московський бізнесмен замовив корпоратив на дачі. Брежнєва на переліт витратила майже тисячу доларів. Гонорари тоді дівчатам маленькі платили - по 100-200 доларів. Зате тепер з одного гонорару можуть собі купити машину.

- Де Лобода? Лобода буде? - перепитують у Меладзе режисери відеозйомки.

- У неї не вийшло приїхати, - каже той.

Співачка Світлана Лобода залишила "ВІА Гру" 2004 року. За кулісами перешіптуються, що вона проміняла участь у концерті на два корпоративи.

- Тепер Лобода сама собі хазяйка, а раніше ходила по стойкє смірно, - каже продюсер, що просить не називати його ім'я. - Коли уклала контракт із Меладзе, її груди виросли на два розміри.

- Усі на мене набріхують. Я ніколи нікого не заставляв робити пластичні операції. Просто хотів зробити з дівчат самодостатніх співачок, - каже наприкінці вечора Меладзе.


Концерт закінчується опівночі. До третьої ранку співачки з продюсером відпочивають у столичному ресторані "Пена".

Сейчас вы читаете новость «"Коли уклала контракт із Меладзе, груди виросли на два розміри"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі