четвер, 11 листопада 2010 17:03

"Коли уклала контракт із Меладзе, груди виросли на два розміри"

3714 квитків вартістю 150-1500 грн розкупили за тиждень до ювілейного концерту групи "ВІА Гра". Саме стільки місць у столичному палаці "Україна".

6 листопада глядачі збираються у фойє за 2 год. до початку. Біля гардероба кількаметрові черги. Концерт затримують на годину. В залі, де переважно чоловіки, задуха. Люди виходять на перекур у туалет, діти засинають на руках у батьків. Дехто спускається в буфет. Сік із круасаном коштує 30 грн, шампанське і бутерброд з ікрою - 80.

- Затягують спеціально, щоб люди встигли гроші в буфеті просадити. Більшість прийшли з дітьми. Малим нудно, просять то їсти, то пити. Потім весь концерт у туалет будуть бігати, - бурчить рудоволоса жінка.

Солістки "ВІА Гри" 28-річна Надія Мейхер-Грановська, Альбіна Джанабаєва, 31 рік, та Єва Бушміна, 21 рік, виходять на сцену о восьмій вечора. У приталених сукнях без декольте і розрізів.

- Що це за "ВІА Гра"? Від такого плаття в мене має підвищитися потенція? - кричить чоловік із першого ряду.

Запізнюються на виступ і п'ять колишніх учасниць гурту, які братимуть участь у концерті. Костянтин Меладзе, продюсер "ВІА Гри" нервово бігає за кулісами, просить операторів змінити освітлення та підкрутити звук. Часто кліпає. Два тижні тому повернувся з Москви, де переніс четверту операцію на очах.

Приїжджає Альона Вінницька. Вона співала у першому складі "ВІА Гри". За нею з гримерки виходить насуплена Анна Сєдокова, 27 років. Із гурту вона пішла 2004-го, коли вийшла заміж за футболіста Валентина Белькевича.

- У цю "ВІА Гру" я ні за що не повернулася б. Вони, як зміючки, готові з'їсти одна одну. Заздрять мені, бо я дуже гарна, маю все від природи: груди, попу, личко, - каже Сєдокова.

Меладзе гукає її на сцену.

- "ВІА Гра" - це єдиний колектив, який паше, як папа Карло, - каже продюсер однієї з київських співачок. - Їх можуть замовити о третій ночі. Продюсерів не гребе, спиш ти чи в іншому місті. Хоч літак замовляй, а щоб на третю була за адресою. Кілька разів декого штрафували за спізнення. Брежнєва якось не повідомила Меладзе й поїхала до мами в  Дніпродзержинськ. Один московський бізнесмен замовив корпоратив на дачі. Брежнєва на переліт витратила майже тисячу доларів. Гонорари тоді дівчатам маленькі платили - по 100-200 доларів. Зате тепер з одного гонорару можуть собі купити машину.

- Де Лобода? Лобода буде? - перепитують у Меладзе режисери відеозйомки.

- У неї не вийшло приїхати, - каже той.

Співачка Світлана Лобода залишила "ВІА Гру" 2004 року. За кулісами перешіптуються, що вона проміняла участь у концерті на два корпоративи.

- Тепер Лобода сама собі хазяйка, а раніше ходила по стойкє смірно, - каже продюсер, що просить не називати його ім'я. - Коли уклала контракт із Меладзе, її груди виросли на два розміри.

- Усі на мене набріхують. Я ніколи нікого не заставляв робити пластичні операції. Просто хотів зробити з дівчат самодостатніх співачок, - каже наприкінці вечора Меладзе.


Концерт закінчується опівночі. До третьої ранку співачки з продюсером відпочивають у столичному ресторані "Пена".

Зараз ви читаєте новину «"Коли уклала контракт із Меладзе, груди виросли на два розміри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі