среда, 01 февраля 2012 18:47

Я перший почав одягати піджак на голе тіло - Микита ДЖИГУРА

 

З дитинства не хотів бути схожий на  модників. За часів совка, коли всі одягалися, як інкубатор, я брав майку, зав'язував у вузол, кидав її у фарбу, кип'ятив. І виходили розводи.

Фотографуватися на випускний альбом прийшов у светрі, а зверху - піджак. Мене змушували вдягнути краватку, але я не піддавався.

1989 року прийшов на прямий ефір на телебаченні у футболці й піджаку. Знову кажуть, що не можна без краватки. Принесли галстук, то я його на футболку натягнув. Тоді це була революція.

За два роки на концертах піджак почав одягати на голе тіло. Не жарко, нічого не тисне. Вже після цього попса підхопила. І Валера Леонтьєв, і всі інші. Зробили з цього моду, бренд, бізнес.

З вересня  до середини весни ходжу в шкіряних штанах. У мене їх п'ять штук і всі - чорні

З вересня  до середини весни ходжу в шкіряних штанах. У мене їх п'ять штук і всі - чорні. На літо вдягаю джинсові чи бавовняні.

Чорну футболку, з піратським черепом із різнокольоровими очима, брав у магазині Hevy metal у Іспанії чи в Болгарії - не пам'ятаю. Відрізав комірець, бо люблю глибокі викоти.

Маю за 100 доларів байкерські із залізними хрестами краги (захисний аксесуар із грубої шкіри, який закриває передпліччя. - "Країна"). Одягаю їх, як колись носили козаки із Запорізької Січі. На шиї та руках ношу золото, срібло, сталь - всі прикраси, які маю. Золотий ланцюжок із православним хрестом із білого золота поряд зі срібним кулоном - мініатюрною копією фалосу.  Мені його рідний брат Сірьожка подарував на 45-ту річницю. Якщо потягнути за мошонку кулона - "хлопчик" піднімається.

На фестиваль у храм Христа Спасителя в Москві прийшов у косусі, з черепом. Мені кажуть: "Так не можна? Це ж храм!" Я їм відповідаю: "Он на православному хресті внизу череп Адама як символ ілюзорності цього світу. Якщо я тут не потрібен, я йду!" - "Ні-ні-ні, залишайтеся", - вже кажуть. Я щасливий, що можу залишатися самим собою.

Сейчас вы читаете новость «Я перший почав одягати піджак на голе тіло - Микита ДЖИГУРА». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі