среда, 28 марта 2012 17:17

"Ніколи не стану російськомовною співачкою. Не хочу втрачати гармонію", - Лама

 

Найкраще пишеться, коли закохуєшся чи розлучаєшся. Тоді слова й емоції самі лягають на папір.

Депресивні люди втомлюють. Не спілкуюся з ними.

Коли розумію, що чужа пісня мені сподобалася, більше її не вмикаю. Щоб підсвідомо не перейняти нічого з неї.

Ніколи не хотіла переїхати в іншу країну. Емігрувала б лише, якби заборонили говорити українською. Або не давали дихати.

У дитинстві найбільше боялася залишатися без батьків. Вони працювали в ансамблі пісні й танцю. Їхали на гастролі - на два тижні, на місяць, два. Я залишалася з бабусею. Щоб не здогадалася ввечері про виїзд, мама лягала спати біля мене. Я засинала, а батьки йшли на вокзал. Було прив'язувала маму шнурком до себе, щоб вона не втекла. Зранку прокидаюся - поряд тільки шнурок лишився. Мріяла працювати з батьками, щоб бути разом.

Якось у дитинстві розповіла одноліткам, що я - фігуристка й артистка. А вони дізналися, що це неправда, й вирішили мене відлупцювати. Довелося тікати. Та я ненавмисне їх дурила, сама в це вірила. Після того стала на ковзани, пішла на балет.

Випадковостей не буває. Все стається так, як має бути

Тиша для мене - це теж музика.

Хотіла подавати документи в консерваторію. Побачила на вулиці у Франківську музиканта після консерваторії зі скрипкою, що так заробляв на життя. Зрозуміла: від консерваторії залежить небагато.

У мені завжди кипів рок-н-рол. У Гуцульському ансамблі познайомилася з дівчиною, разом тікали з репетицій, тобто з роботи. Створили гурт "Магія".

Найбільше боюся зустріти підлих людей. Хоч мені такі ще не траплялися.

Перше враження найправильніше. Воно мене ніколи не підводить. У дуеті "Магія" нам потрібне було професійне аранжування. Знайомі запропонували кількох людей, які могли допомогти. Я обрала Віталія Телезіна. Сподобалося його милозвучне прізвище. І голос. Він тоді був ще маловідомий, працював на радіо в Івано-Франківську. А буває людина не дуже сподобалася, але хочеться працювати з нею. Починаєш шукати виправдання своїм думкам. Минає час - і розумієш: перше враження істинне. Наприклад, береш на роботу менеджера - щось у ньому не те, але бачиш, що він перспективний, працюєш із ним, а воно не складається.

Якщо вважаєш себе рибкою з океану, а живеш у озері, то тікай звідти, шукай океану. Я так відчувала себе перед тим, як переїхала в Київ.

Старості боялася до 25 років. А зараз розумію, що жінка може бути красива в будь-якому віці. Головне - не втратити душевного комфорту.

Що таке депресія, дізналася в Києві. Перші рази заходила в метро, ставала під стінку, чекала, доки всі пройдуть. У столиці побачила страшенний відбиток "совка".

Я ніколи не стану російськомовною співачкою. Не хочу втрачати гармонію. Мені вже краще на англійську перейти.

Мені так треба - це моє гасло. Воно в мене завжди було, я його не вигадувала.

Якщо думаєш про проблеми, їх із кожним днем більшає.

Я - не шопоголік. Хоча на кожній вечірці спочатку звертають увагу на те, хто в чому прийшов.

Якщо  бачу людину вперше, а в ній є щось знайоме - це хороший знак. Таким можна довіряти.

Мені наснився ченець, який казав слово "лама". Я вирішила так групу назвати. За перші два роки ми досягли результатів.

Літаки мені сняться до нещастя.

Випадковостей не буває. Усе стається так, як має бути.

Я 12 років вегетаріанка.

Стосунки - це творчість. Над ними постійно потрібно працювати, шліфувати.

Телевізор не дивлюся. Там немає свободи вибору.

Фірмова музика в Україні нікому не потрібна. Тут популярний масовий продукт. Це коли в пісні 20 разів повторюється приспів. Інакше в неї мало шансів потрапити на радіо. Про мою пісню "Не підведи" на одній із радіостанцій сказали, що багато східних мотивів, їх необхідно прибрати. Нам часто доводиться переробляти пісні.

Коли в голові виникає якась мелодія, одразу наспівую на диктофон у телефоні.

Зі старими речами важко розлучатися.

Не вмію тримати образ.

Сейчас вы читаете новость «"Ніколи не стану російськомовною співачкою. Не хочу втрачати гармонію", - Лама ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі