среда, 17 октября 2012 19:33

НАЙГІРШИЙ ВАРІАНТ – ВІДВЕРТЕ ПІДЛАБУЗНИЦТВО

 

Стакан та ручка виставлені в експозиції сучасної історії України Кам'янець-Подільського державного історичного музею-заповідника в Хмельницькій області. "Предмети, якими користувався Президент України Віктор Янукович під час робочої поїздки до м. Кам'янця-Подільського 13 жовтня 2011 р.", – вказано на табличці

– Виставити такий експонат – звичайнісінький рагулізм. Працівники музею хотіли атлічітца, але не знайшли витонченішого способу проявити свою відданість начальству. Обрали НАЙГІРШИЙ ВАРІАНТ – ВІДВЕРТЕ ПІДЛАБУЗНИЦТВО. У мене на роботі є працівник, який пишається тим, що колись поздоровався за руку з Віктором Федоровичем і це – "самый памятный день в его жизни". Типовий рабський світогляд.

Кам'янець-Подільський – не вотчина Партії регіонів. Місто не провінційне, з багатою історичною спадщиною. Та вся ця старовина ні на кого не впливає. Якщо вже там так свято ставляться до усього, що зветься владою, МОЖУ вирубати і ПОДАРУВАТИ їм ШМАТОЧОК ДОНЕЦЬКОГО ТРОТУАРУ, ДЕ СТУПАЛА НОГА ЯНУКОВИЧА.

Українці в івзращьонной формє копіюють північного сусіда. У Росії давно культ особи президента. Малюють ікони Путіна. У нас намагаються робити щось подібне, але виходить ще гірше – беруть під охорону гранчак Януковича. Знайомий  колись  говорив: "ДУРАКІВ НЕ СІЮТЬ І НЕ ОРЮТЬ, ВОНИ САМІ РОДЯТЬСЯ"

Сейчас вы читаете новость «НАЙГІРШИЙ ВАРІАНТ – ВІДВЕРТЕ ПІДЛАБУЗНИЦТВО». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі