вторник, 08 января 2013 18:34

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Не хочеться вірити, що як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. Святкували з друзями в приміщенні заводу. Ніч, здавалося, тривала цілий рік. Було все – і мордобій, і освідчення в коханні, і пожежа, і телефон втопили в шампанському. Я палець порізала, коли нарізала сир. Потім плакала, бо посварилися з сестрою.

Оля ЛУЖЕЦЬКА, Львів

Колишня однокласниця працює в ювелірному магазині. Перед "­кінцем світу" вивезли звідти всі прикраси. ­Купили зброю для охорони. Наступного дня усе назад розкладали.

Наталія, 55 років

У подруги на роботі в рекламній агенції з середини грудня клієнтів поменшало вдвічі. Просили витримати паузу до "кінця світу", 21 грудня. А 22-го посипалися дзвінки.

Василина НАЙДА, 24 роки

Коли хоча б 25 відсотків населення України стануть громадянами, тоді відпаде необхідність у вождях. Вожді потрібні стаду.

Шкара

1988 року літом їхав із батьками поїздом до Болгарії через Румунію. Був апофеоз чаушизму. Під час зупинки на якійсь зі станцій провідниця герметично позадраювала всі вікна і двері (у літню спеку!) і всім наказано було не виходити з купе. Пероном від вагона до вагона бігала зграйка дітей, років 10–11, і жестами показувала собі на рота – мовляв, дайте поїсти. А зараз – Румунія в ЄС, і успішно цим користується.

Очевидець подій

Схід і Захід надто відрізняються ментально, культурно, ідеологією. Немає спільної ідеї, загального бачення перспективи. Єдиним логічним кроком буде розлучення – за прикладом Чехії й Словаччини.

Серж

Заради коханої покинув рідне ­місто, роботу. П'ять років були разом, а минулого літа вона поїхала в Італію. Мої ­благання не допомогли.

Віктор, 29 років, Черкаси

Протягом усього року дуже таланило. На роботі – підвищення, в навчанні – шара, в особистому житті все налагодилося. Багато заробляв, багато подорожував. Але з листопада пішла чорна смуга: втратив кохану, ледь не вигнали з роботи, проб­леми в університеті. Тепер розумію, що все має бути в житті збалансовано.

Валентин ШПОРТЬКО, Чернігів

Дружина ніколи не додивляється фільми до кінця. Завжди засинає. Але в цьому щось є. За ранковою кавою я переказую їй, чим закінчилось кіно. Нерідко сам фінал придумую.

Олександр РЕШЕТНЮК, 28 років, Жмеринка

За два останні роки моя сім'я відчула на собі покращення – влаштувалися з чоловіком на гарні роботи, придбали житло в кредит, чекаємо народження дитини.

Аліса, 24 роки, Вінниця

Раз викликала сімейного лікаря з амбулаторії. За 3 години заходить до хати дідусь у медичному халаті. Хоче послухати дитину, але не може – руки трусяться, з рота тхне перегаром і смердить цигарками. Однак 20 гривень за виклик ­узяли.

Тетяна, 28 років

До словника з найпопулярнішими висловами минулого року забули додати кота з плаката "Взнала, що внук голосував за Партію регіонів…". Після цієї істерії дві знайомі сім'ї завели котів. І не простих, а спеціально вибирали схожого на головного героя з плаката.

Максим БАЗБУК, 42 роки, Хмельницький

Сейчас вы читаете новость «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі