среда, 29 февраля 2012 18:06

Янукович не сказав, що думає про другий термін для Юлії Тимошенко

 

"Думаю, я маю право думати про другий термін. І це реально. Але для цього потрібно добре попрацювати. І це хороша мотивація для мене і для моєї команди, і ми будемо до цього прагнути", - заявив російською мовою президент України Віктор Янукович в інтерв'ю українським телеканалам.

Сергій ПОЯРКОВ, художник, 46 років

- Це добре, що президент думає про свій другий термін. Он у Росії Путін думав про другий термін ув'язнення для Михайла Ходорковського, і той його отримав. А ЯНУКОВИЧ НЕ СКАЗАВ, ЩО ДУМАЄ ПРО ДРУГИЙ ТЕРМІН ДЛЯ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО. Це вже позитив.

Людська природа така, що будь-хто, хто дорвався до влади, хоче її ще і ще. І ніякі особисті рейтинги, економічна ситуація в країні, протести не стають на заваді цьому бажанню. Будь-який президент, який ще не відбув половину свого терміну, думає про другий термін. Так відбувається і в Америці, і в Африці. Тобто ТАКЕ БАЖАННЯ - ОЗНАКА ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ'Я НАШОГО ПРЕЗИДЕНТА. ЛІКАРІВ ДО НЬОГО ЩЕ ВИКЛИКАТИ НЕ ТРЕБА.

Почуйте Януковича - замість упевненості він висловив сумнів. Його фраза про другий термін не виглядає як тверде рішення. Ця неоднозначність тону утримує мене від того, щоб пореготати з президента. Погано було б, якби він однозначно сказав, що піде на вибори і переможе. З нинішнім його рейтингом, ситуацією в країні - це було б дивнувато.

Зараз соратники Віктора Федоровича намагаються повністю ізолювати його від впливів суспільства. Оточення бореться між собою за доступ до головного тіла - бо це зараз НАЙДОРОЖЧИЙ РЕСУРС У КРАЇНІ. Бажаю Януковичу, щоб реалізм у ньому переміг. Монополізація лідера його оточенням завжди була основною причиною невдач. Наприклад, Юлія Володимирівна програла вибори, бо була ізольована від дійсності. Їй співали пісні Кожем'якіни, Пашинські, Медведєви. Та проблема не в Тимошенко чи президенті. Янукович - розумний, це виборці - ідіоти. СТАДО БОВДУРІВ ВИВЕЛО У ДРУГИЙ ТУР ВИБОРІВ ЯНУКОВИЧА Й ТИМОШЕНКО. Була ж можливість голосувати за інших кандидатів.

Сейчас вы читаете новость «Янукович не сказав, що думає про другий термін для Юлії Тимошенко». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі