суббота, 15 апреля 2017 09:10
Оксана Снигур
Оксана Снигур
Оксана Снигур

Порошенко теж винний

– Можеш мою малу поки що собі забрати і наш мокрий одяг попрати? – просить сусідка Оля.

Її квартиру на третьому поверсі затоплює гарячою водою. Ллє з восьмого. Там психічнохвора тьотя Люся відкрила крани і вимагає 5 тисяч доларів пенсії. Кричить, аби документи на це їй привіз особисто Петро Порошенко.

– Це у неї перше сильне загострення за понад 10 років, – кажуть сусіди.

Поліція і двірник перекривають воду на стояку. Дзвонять доньці тьоті Люсі – Анні. Та ­просить не викликати лікарів. Постраждалим мешканцям обіцяє відшкодувати збитки. Жителі згоджуються. Знають, що в Анни кілька косметичних точок на базарі.

За кілька днів тьотя Люся вмикає вже холодну воду. Знову кричить про пенсію. У кількох квартирах замикає проводку, перегорають холодильники й телевізори. Від вологи на першому поверсі відвалюється шмат стіни. Медики таки приїжджають.

Олі допомагаю перебрати мокрі речі. Відчиняємо двері у квартиру, аби протяг потроху витягав вологу.

– Ви краще подавайте на маму до суду. Бо відшкодування мені дорого обійдеться, – заходить Анна. – Але врахуйте, що процес затягнеться. То не дуже на нього розраховуйте. Тим більше мама квартиру перепише й оформимо їй інвалідність.

Від шоку Оля мовчить.

– А взагалі, Порошенко теж винний, – каже Анна. – Міг би і приїхати. Йому то – півгодини часу. Зате нічого поганого не сталося б.

Сейчас вы читаете новость «Порошенко теж винний». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі