пятница, 24 октября 2008 07:06

Володимир Харченко вилетів із автобуса

У четвер після уроків 14-річний Володимир Харченко їхав додому в село Микитичі із Володимира-Волинського на Волині. Сів на рейсовий автобус ПАЗ. Вільних місць не було. Хлопець стояв у кінці салону, спираючися спиною на задні двері.

На автотрасі між селами Селезки та Білин двері відчинилися й Володимир випав на асфальт. Тієї миті швидкість автобуса  перевищувала 70 км/год. Водій зупинився. Пасажири викликали "швидку".

— У пацієнта черепно-мозкова травма, зламана рука та численні забої, — кажуть травматологи Володимир-Волинської міської лікарні.

Запевняють, хлопець не залишиться інвалідом.

47-річний водій автобуса Володимир винуватить потерпілого. Мовляв, підліток видавив спиною розсувні двері, які напередодні відремонтували.

— Експерти з"ясують вину кожного. Маємо претензії до водія. Він не дочекався міліціонерів, а повіз пасажирів далі до села Білин, — розповідає начальник міськвідділу Державтоінспекції Микола Нестерук, 40 років.

Після пригоди автобус поставили на штраф майданчик ДАІ. Слідство проводить технічні експертизи. Якщо водія визнають винним у халатності, його судитимуть за ненавмисне нанесення каліцтв.

Сейчас вы читаете новость «Володимир Харченко вилетів із автобуса». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі