понедельник, 18 февраля 2013 06:15

Упізнав злодія за синцем під оком

Львів'янин 43-річний Андрій Охота 10 лютого спіймав кишенькового злодія. Він 20 років працює в Державній службі охорони.

— Повертався додому з чергування, — розповідає Денис Харчук, прес-секретар обласного управління служби охорони. Андрій говорити з журналістами не хоче. — На вулиці Зеленій чекав маршрутку. Побачив, як із жовтого "еталона" номер 44 поспіхом вийшов чоловік. Слідом вибігла жінка. Кричала, щоб ловили злодія, який щойно витяг з її сумки гаманець. Там було 350 гривень. Охота відвів її у Личаківський райвідділ міліції.

Потерпіла описала крадія. Зазначила, що йому на вигляд 30 років, мав синець під оком.

— Андрій залишив жінку у райвідділі, а сам пішов додому, — продовжує Харчук. — На зупинці побачив чоловіка, схожого на того злодюжку. Той чекав автобуса. Остаточно переконався, що не помилився, коли вгледів синець під оком у того. Закрутив йому руки і повів у міліцію. Жінка ще сиділа у слідчого. Одразу впізнала крадія. У нього виявили гаманець з грошима. Раніше його вже судили за крадіжки.

Від початку року у Львові спіймали шістьох кишенькових злодіїв. Торік до кримінальної відповідальності притягли 75 осіб. Найчастіше цуплять гаманці у переповнених маршрутках у годину пік. Часто злочинці працюють групами.

Сейчас вы читаете новость «Упізнав злодія за синцем під оком». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі