вторник, 17 июля 2007 07:01

Поп заховав труп матері на кладовищі

Скелетований труп 45-річної Світлани Поп знайшли біля міського кладовища у Береговому Закарпатської області. В убивстві підозрюють 21-річного сина покійної Олексія.

— Парубок два тижні тому прийшов до начальника райвідділу й розповів, що зникла його мати. Мав пригнічений вигляд, просив нас допомогти, — розповідає перший заступник начальника берегівської міліції Микола Куриця, 35 років. — А з"ясувалося, що вбив її ще в середині червня.

Олексій Поп нещодавно повернувся з армійської служби, влаштувався на будівництво. Деколи підробляв на ремонтах помешкань. Батько покинув сім"ю багато років тому і переїхав у сусіднє село. Мати ніде не працювала, полюбляла випити. Бувало, зникала з дому на кілька днів, але завжди поверталася. Син сварився і бив її. Останнього разу вдарив кулаком по голові й утік із хати. Наступного ранку застав її вже мертвою на долівці. Поп цілий день просидів удома, розмірковуючи, що робити далі, а ввечері загорнув труп у килимову доріжку і на велосипеді відвіз за місто. Неподалік кладовища викинув його в рівчак. Проти Олексія порушили кримінальну справу.

Сейчас вы читаете новость «Поп заховав труп матері на кладовищі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі