вівторок, 17 липня 2007 07:01

Поп заховав труп матері на кладовищі

Скелетований труп 45-річної Світлани Поп знайшли біля міського кладовища у Береговому Закарпатської області. В убивстві підозрюють 21-річного сина покійної Олексія.

— Парубок два тижні тому прийшов до начальника райвідділу й розповів, що зникла його мати. Мав пригнічений вигляд, просив нас допомогти, — розповідає перший заступник начальника берегівської міліції Микола Куриця, 35 років. — А з"ясувалося, що вбив її ще в середині червня.

Олексій Поп нещодавно повернувся з армійської служби, влаштувався на будівництво. Деколи підробляв на ремонтах помешкань. Батько покинув сім"ю багато років тому і переїхав у сусіднє село. Мати ніде не працювала, полюбляла випити. Бувало, зникала з дому на кілька днів, але завжди поверталася. Син сварився і бив її. Останнього разу вдарив кулаком по голові й утік із хати. Наступного ранку застав її вже мертвою на долівці. Поп цілий день просидів удома, розмірковуючи, що робити далі, а ввечері загорнув труп у килимову доріжку і на велосипеді відвіз за місто. Неподалік кладовища викинув його в рівчак. Проти Олексія порушили кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Поп заховав труп матері на кладовищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі