понедельник, 23 января 2006 14:41

Побоїще в сільському клубі

На старий Новий рік до клубу села Маморниця Герцаївського району Чернівецької області на мікроавтобусі приїхали два десятки дорослих чоловіків із сусідньої Остриці й побили місцевих неповнолітніх.

— Усе сталося за якісь дві хвилини. Вдерлися й почали бити. Усі, хто був у клубі, постраждали. Побили чотирьох музикантів, продавця з магазину. Поки міліція приїхала, його ще раз побили, два ребра поламали, щось з очима зробили, не бачить тепер, — розповідає "ГПУ" директорка потрощеного клубу Гарапіна Гажук, 36 років. — Мене ще Бог милував: синяк та голова болить. А за тих діточок серце крається. За того хлопчика 17-річного, що йому нирки повідбивали, за ту дівчинку 12-річну, що їй руку пошкодили...

Ми того не лишимо, хай би нам навіть мільйон платили

Село Маморниця невеличке, всього 380 душ. Від парубків з Остриці навіть нікому було захистити. Про причини бійки кажуть таке:

— У нас хлопець жонатий з Остриці. Він із кимось тут поконфліктував, подався додому, підбив своїх знайомих — от вони й приїхали. Там, в Остриці, вони всі на заробітках по закордонах, при грошах. Але ми їм того не лишимо, хай би нам навіть мільйон доларів платили! — схвильовано каже  Гарапіна Гажук.

Масове побоїще закінчилося величезним скандалом. Батьки скривджених заприсяглися покарати хуліганів через суд. Усі побиті селяни написали заяви до міліції і зняли побої. Проти хуліганів порушили кримінальну справу. Cлідчий у справі старший лейтенант Василишин нині з"ясовує обставини пригоди.

Сейчас вы читаете новость «Побоїще в сільському клубі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі