понедельник, 23 января 2006 12:19

Повний путівник по київських музеях

Унікальний путівник по київських музеях видало підприємство "Горобець". Він містить інформацію про всі 82 приватні і державні музеї столиці.

Путівник "Музеї Києва" розповідає про історію та експозицію кожного музею українською та англійською мовами. Подає їх режим роботи, вартість квитків, адресу, телефони. У книжці є і Державний музей іграшки, що відкрився лише рік тому, та маловідомий Народний музей хліба, що працює вже 20 років. Увійшли до путівника й 29 науково-технічних вузькоспеціалізованих музеїв. Серед них — Музей авіації при конструкторському бюро ім. Антонова.

— Ми згадали навіть про музей "Мамаєва Слобода", хоч відкривається він лише навесні, — розповіла "ГПУ" директор видавництва Ганна Горобець, 45 років.

Укладачі об"єднали музеї в чотири пішохідні маршрути: "Від Золотих воріт до Подолу", "Навколо Хрещатика", "Печерськ" та "Поза центром". До маршрутів додали карти.

Новинка продається по 25 грн на розкладках у метро та в книжкових магазинах на Хрещатику. У видавництві — на п"ять гривень дешевше. Путівник буде періодично оновлюватися.

Сейчас вы читаете новость «Повний путівник по київських музеях». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі