понеділок, 23 січня 2006 12:19

Повний путівник по київських музеях

Унікальний путівник по київських музеях видало підприємство "Горобець". Він містить інформацію про всі 82 приватні і державні музеї столиці.

Путівник "Музеї Києва" розповідає про історію та експозицію кожного музею українською та англійською мовами. Подає їх режим роботи, вартість квитків, адресу, телефони. У книжці є і Державний музей іграшки, що відкрився лише рік тому, та маловідомий Народний музей хліба, що працює вже 20 років. Увійшли до путівника й 29 науково-технічних вузькоспеціалізованих музеїв. Серед них — Музей авіації при конструкторському бюро ім. Антонова.

— Ми згадали навіть про музей "Мамаєва Слобода", хоч відкривається він лише навесні, — розповіла "ГПУ" директор видавництва Ганна Горобець, 45 років.

Укладачі об"єднали музеї в чотири пішохідні маршрути: "Від Золотих воріт до Подолу", "Навколо Хрещатика", "Печерськ" та "Поза центром". До маршрутів додали карти.

Новинка продається по 25 грн на розкладках у метро та в книжкових магазинах на Хрещатику. У видавництві — на п"ять гривень дешевше. Путівник буде періодично оновлюватися.

Зараз ви читаєте новину «Повний путівник по київських музеях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі