пятница, 11 декабря 2009 11:07

Ващук має чотири номери телефонів Глоби

 
Поміж телефонами рядових депутатів у Катерини Тимофіївни виокремлені мобільні лідера Партії регіонів Віктора Януковича, керівника Держуправління справами Ігоря Тарасюка, голови НАК "Нафтогаз" Олега Дубини. Обведений кружком номер першого заступника голови СБУ Валерія Хорошковського - "десятка".

Для урядового зв"язку використовується спецапаратура для шифрування голосового сигналу та зашумлення. Якщо хтось сторонній пiд"єднується до лiнiї, то спецiальнi генератори одразу сигналізують на центральний пульт. Тому "десятки" урядовців підслухати значно важче, ніж їхні ж мобільні.

На окремому аркуші в Катерини Ващук виписані телефони астролога Павла Глоби. Чотири. Він, нібито, передбачив прихід до влади в Росії Володимира Путіна. Зараз Глоба запевняє, що в Україні президентом стане Юлія Тимошенко, а Віктор Янукович навіть не потрапить у другий тур.

Доки Ващук гортала записник, депутати голосували за поправки до законопроекту про вибори президента України. Для прийняття більшості з них забракло голосів. Катерина Тимофіївна почала голосувати за поправки лише після 7-хвилинних пошуків телефонів у своєму записнику.

Сейчас вы читаете новость «Ващук має чотири номери телефонів Глоби». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі