четверг, 04 ноября 2010 14:29

Суркіса давно треба зняти

Матч "Динамо" - "Металіст" не буде для мене якимось особливим. Чемпіонат України в розпалі, і перемога чи поразка в цьому поєдинку не принесе ніякого титулу.

У мене взагалі немає претензій ні до клубу "Динамо", ні до його вболівальників. Виступаю тільки проти власників київської команди, братів Суркісів. Вони - корупціонери. А таким не місце в нашому футболі.

Господар "Дніпра" Ігор Коломойський заявив, що "Динамо" починає будь-який чемпіонат, маючи перевагу в 15 очок. Їх команді принесуть судді. Практично на 100 відсотків згоден із Коломойським. Зауваження одне: не 15 очок, а, можливо, і більше. А потім Ігор Суркіс каже, що "Металіст" нам не конкурент.

На "Металіст" тисне ситуація з можливим штрафом у дев'ять очок. Звичайно, гравці нервують. Це все одно, що тобі погрожують 15-річним ув'язненням. Ви спокійно почувалися би, якби знали, що вас можуть покарати ні за що?

Не буду обговорювати варіанти свого можливого примирення з Григорієм Суркісом. Мене цікавить правда, а він фальсифікує факти проти "Металіста" й повністю забрехався. Це було ясно ще 15 років тому, коли виник шубний скандал. Тепер іде мова про роздавання хабарів, щоб отримати право на Євро - 2012. Усюди фігурує прізвище Суркіса.

Свого часу я вірив Григорію Михайловичу. Але як людина він мене повністю розчарував. Його вже давно треба було зняти з посади президента Федерації футболу України.

Сейчас вы читаете новость «Суркіса давно треба зняти». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі