четвер, 04 листопада 2010 14:29

Суркіса давно треба зняти

Матч "Динамо" - "Металіст" не буде для мене якимось особливим. Чемпіонат України в розпалі, і перемога чи поразка в цьому поєдинку не принесе ніякого титулу.

У мене взагалі немає претензій ні до клубу "Динамо", ні до його вболівальників. Виступаю тільки проти власників київської команди, братів Суркісів. Вони - корупціонери. А таким не місце в нашому футболі.

Господар "Дніпра" Ігор Коломойський заявив, що "Динамо" починає будь-який чемпіонат, маючи перевагу в 15 очок. Їх команді принесуть судді. Практично на 100 відсотків згоден із Коломойським. Зауваження одне: не 15 очок, а, можливо, і більше. А потім Ігор Суркіс каже, що "Металіст" нам не конкурент.

На "Металіст" тисне ситуація з можливим штрафом у дев'ять очок. Звичайно, гравці нервують. Це все одно, що тобі погрожують 15-річним ув'язненням. Ви спокійно почувалися би, якби знали, що вас можуть покарати ні за що?

Не буду обговорювати варіанти свого можливого примирення з Григорієм Суркісом. Мене цікавить правда, а він фальсифікує факти проти "Металіста" й повністю забрехався. Це було ясно ще 15 років тому, коли виник шубний скандал. Тепер іде мова про роздавання хабарів, щоб отримати право на Євро - 2012. Усюди фігурує прізвище Суркіса.

Свого часу я вірив Григорію Михайловичу. Але як людина він мене повністю розчарував. Його вже давно треба було зняти з посади президента Федерації футболу України.

Зараз ви читаєте новину «Суркіса давно треба зняти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі