четверг, 29 апреля 2010 19:20

Що ви хотіли б побачити на туалетному папері?

У російському Владивостоку з'явився туалетний папір із фотографіями гумориста Михайла Задорнова. Таким чином виробники засобів гігієни вирішили помститися сатирику за виступ, у якому він розповів про свої враження від міста. Задорнов розкритикував водіїв за пристрасть до японських автомобілів, пішоходів - за неуважність і розмови по мобільному телефону, а молодь - за незнання історії. Місцевих жінок порівняв із повіями.

Уперше фото на туалетному папері надрукували у США 1943 року. Це був портрет Гітлера. 1991-го - іракського президента Саддама Хусейна. Під час війни в Афганістані на туалетному папері друкували фото Усами бін Ладена. А згодом - і президента Джорджа Буша-молодшого. Також американці випускають туалетний папір із коміксами та кросвордами.

"Із задоволенням підтирався б Стасом П'єхою та Борисом Апрелєм. А ще - логотипами футбольних команд. Можна ж продавати в регіонах суперників. Київське "Динамо" - у Донецьку, Харкові, Луганську. Лого "Шахтаря" - у Києві, Львові, Сімферополі. За папером стояли би черги фанів".

Ярослав АВДІЄВСЬКИЙ, 37 років, безробітний, Київ

"Зображення мого сусіда. Він постійно ставить своє авто так, щоб я не зміг під'їхати до свого гаража. Причому, знаю точно, робить це навмисне. Парочку таких рулонів завіз би в найближчий ларьок, щоб і він такий папір побачив".

"Якось прижало мене в центрі міста. В туалеті за 2 гривні паперу не виявилося, а під рукою мала тільки газету. Попередньо погортала, щоб вибрати аркуш, яким не жаль скористатися. Там був величезний портрет президента Ющенка. А часи - самий розпал кризи. Я тоді була без роботи, рахувала копійки. Після всього зробленого, глянула на портрет у нових фарбах і стало якось навіть приємно. Думаю, в Україні туалетний папір із портретами політиків мав би велику популярність".

"Зелений папір із зображенням Джорджа Вашингтона. Потім друзям розповідав би, що 100-доларовими купюрами підтирався".

"Хай судоку надрукують, люблю їх розгадувати".

"Даїшника з "Візиром". Коли бачу їх на дорозі, завжди думаю: попав на 300 гривень".

"Жодна адекватна людина не підтиратиметься чиїмось обличчям. До того ж, не впевнений, що папір із малюнком не залишає слідів - не захочеться пачкати не тільки попу, а й карму. Під час їжі слід їсти, а в туалеті займатися тим, для чого він призначений. Треба зосередитися на процесі".

Євген КИР'ЯН, 27 років, менеджер по рекламі, Бровари Київської області

"Не проти на туалетному папері читати останні новини зі світу моди, плітки про голлівудських зірок, але щоб постійно щось нове друкували. Купувала б, навіть якби він був дорожчим за глянцевий журнал".

Ганна РАХЛІНА, 25 років, інженер, Маріуполь Донецької області

Сейчас вы читаете новость «Що ви хотіли б побачити на туалетному папері?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі