среда, 17 ноября 2010 18:48

Програли через технічні помилки

Дейв Льюїс, канадець, новий головний тренер збірної України - фахівець високого рівня. Познайомилися з ним у Броварах. Він хоче, щоб ми грали швидко, жорстко і з душею. Це  перші вимоги, які він озвучив перед командою. Коли Льюїс говорив, то показував на голову й серце.

Тренер дуже доступно пояснив, чого хоче від кожного з нас. Хокейну термінологію ми розуміли без перекладу, а решту з англійської перекладав Дмитро Христич. Якщо хтось неправильно виконував указівки, Льюїс зупиняв гравця й спокійно пояснював ще раз. Усе показував на макеті та на льоду.

Тренер показував моменти, в яких команда зіграла правильно

Ми виступили на турнірі в Польщі. Програли господарям, другій російській збірній і виграли в Нідерландів. Після переможного поєдинку в нас були невеличкі збори в роздягальні. Льюїс усім подякував за роботу. Незважаючи на дві поразки, він залишився задоволений турніром. Канадець розуміє, що за такий короткий термін освоїти нову тактику важко.

Росії-2 та Польщі ми програли через технічні помилки. Льюїса більше цікавило, як ми виконували його тактичне завдання. Після поразки з росіянами з рахунком 0:7 був відеоперегляд матчу. Дейв зробив велику відеонарізку й показував моменти, в яких команда зіграла правильно. На помилках не зациклювався. Сподобалося, що так підійшов до розбору поєдинку.

Сейчас вы читаете новость «Програли через технічні помилки». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі