середа, 17 листопада 2010 18:48

Програли через технічні помилки

Дейв Льюїс, канадець, новий головний тренер збірної України - фахівець високого рівня. Познайомилися з ним у Броварах. Він хоче, щоб ми грали швидко, жорстко і з душею. Це  перші вимоги, які він озвучив перед командою. Коли Льюїс говорив, то показував на голову й серце.

Тренер дуже доступно пояснив, чого хоче від кожного з нас. Хокейну термінологію ми розуміли без перекладу, а решту з англійської перекладав Дмитро Христич. Якщо хтось неправильно виконував указівки, Льюїс зупиняв гравця й спокійно пояснював ще раз. Усе показував на макеті та на льоду.

Тренер показував моменти, в яких команда зіграла правильно

Ми виступили на турнірі в Польщі. Програли господарям, другій російській збірній і виграли в Нідерландів. Після переможного поєдинку в нас були невеличкі збори в роздягальні. Льюїс усім подякував за роботу. Незважаючи на дві поразки, він залишився задоволений турніром. Канадець розуміє, що за такий короткий термін освоїти нову тактику важко.

Росії-2 та Польщі ми програли через технічні помилки. Льюїса більше цікавило, як ми виконували його тактичне завдання. Після поразки з росіянами з рахунком 0:7 був відеоперегляд матчу. Дейв зробив велику відеонарізку й показував моменти, в яких команда зіграла правильно. На помилках не зациклювався. Сподобалося, що так підійшов до розбору поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Програли через технічні помилки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі