четверг, 03 ноября 2011 15:59

Найпопулярніший блогер в Україні має усього 5 друзів в реальному житті

 

26-річного Миколу Малуху торік визнали найпопулярнішим блогером в Україні за інтернет-рейтингами. У соціальній мережі Facebook має 3220 друзів, 3500 "френдів" у мережі Live Journal та 1573 - "ВКонтакте".

- Насправді у мене п'ятеро друзів. Рідний брат, який живе в Росії, дружина Наталя і троє приятелів. Вони мої однолітки. Про особисте можу говорити тільки з ними.

Друзі в мережі - це можливість налагодити нові контакти, поспілкуватися з людьми в інших містах і країнах.

Із дружиною познайомились у реальному житті. Бюджет весілля був дуже обмежений. Один із інтернет-друзів запропонував своє авто та безкоштовну фотосесію. Побачились із ним уперше на весіллі. Потім він поїхав із дружиною в Америку і ми жили в їхній квартирі.

Одному знайомому зателефонував - той порадив викликати "швидку"

Дружина два місяці тому народжувала. Близько десятої вечора почалися перейми. Планували народжувати в Житомирі. Я не знав кому дзвонити, що робити. Одному знайомому зателефонував - він порадив викликати "швидку". В Twitter та Facebook написав про це. Запитав, чи зможе хтось нас зранку підкинути в Житомир. "Френди" відгукнулись уночі. О четвертій ранку ми були в лікарні. Потім мене в Київ відвезли. Попили чаю й пішли на роботу. Отак люди допомогли. Вони потім розповіли, що перед сном вирішили почитати, що пишуть друзі, побачили моє повідомлення й одразу подзвонили.

Я дуже багато часу проводжу в інтернеті. Якісь події та думки простіше висловлювати в блозі. Наприклад, у цьому році в дружини померла мати. Мені було легше написати про це в мережі. Кого зачепило, висловили підтримку. А приятелям при зустрічі цього не скажеш.

Багато хто реєструються в соціальних мережах, щоб підглядати за знайомими. Цікаво порівняти із собою - чого досягли однокласники чи однокурсники.

Із сусідами по сходовому майданчику я не знайомий. Це психологія кочівника. Бо людина, яка винаймає квартиру, знає, що проживе на одному місці рік-два, не більше.

Сейчас вы читаете новость «Найпопулярніший блогер в Україні має усього 5 друзів в реальному житті». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі