четверг, 19 мая 2011 12:34

Через затор втратила важливого клієнта

 

Забула сина в куми. Кум поїхав у відрядження, а вона на 9 Травня запросила до себе. Святкували, бо живе на вулиці Танкістів. За вечір випили півтори пляшки вина. Малий Коля заснув у автокріселку, віднесли його в іншу кімнату. Побоялася сідати за кермо напідпитку, викликала таксі. Вдома чоловік запитав, де малий. Довелося повертатися. Кума теж забула, що в залі спить моя дитина.

Марія КОГУТ, 33 роки, домогосподарка, Мукачеве Закарпатської області

Гуляли 9 Травня компанією по Співочому полю в Києві. Біля виставки тюльпанів бабцю з орденом і медалями вирвало. Побігли до "швидкої". Медики відмовили. Сказали, у машині вже лежать два діди в такому ж стані. Набрали з мобільного 103. Відповіли, що не виїдуть. Але ми "швидку" таки знайшли.

Ольга КОЛОС, 26 років, заступник керівника відділу реклами, Київ

У середу повертався з роботи й потрапив на розпродаж трусів. Подзвонив дружині. Сказала взяти три пари їй, дві - мені й шість, найбільшого розміру, - моїй мамі. Я був єдиний чоловік, який рився в тих трусах-парашутах.

Віталій БОЙКО, 29 років, лаборант, Львів

У четвер теща з дружиною садили розсаду, а я допомагав другові ремонтувати машину. Випили по пляшці пива. Коли прийшов на город, тесть почав казати, що я - свиня, волочуся, а він має робити на мене. Не знаю, як так вийшло, що дав йому в пику. Теща з дружиною розняли.

Ігор ПОЛЯНИЧ, 33 роки, слюсар, Свалявський район на Закарпатті

11 травня зранку дуже заболів живіт, не могла рухатися. Сусідка викликала "швидку". Лікар сказав, кишковий коліт, спазми виникли від неправильного харчування. Їла напередодні суші та шашлики. Після знеболювального стало краще, відпустили з лікарні додому. Пропустила в університеті свою доповідь про рекреаційні системи. Підвела одногрупників: Без моєї частини доповідь була неповною.

Юлія ШВЕД, 20 років, студентка географічного факультету Львівського університету ім. Франка

Відпустила доньку на тиждень у Крим. Сама з 6-річним онуком залишилася. Відвела його в дитсадок. Того ж дня подзвонили, щоб забрала Давида. Захворів вітрянкою.

Людмила СОБІНОВА, 53 роки, водій таксі, Київ

Дізналася, що в мого прадідуся було прізвище Отченаш. Мама їздила в Умань на поминальні дні. Зібралися далекі родичі, з якими вона майже не спілкується. Розговорилися, то вони й згадали. Мамі про це ніхто не казав раніше, бо її батьки рано померли. За радянських часів прадід примусово змінив прізвище на Олесь. Перевернув його зі слова "село".

Олена ОЛЕСЬ, 25 років, менеджер із продажу, Луцьк

У четвер на годину запізнилася на важливу зустріч - через 40-хвилинний затор. Opel зіштовхнувся з вантажівкою, а в іншому ряді вдарилися дві малолітражки. Втратила важливого клієнта.

Тетяна БОЛОХ, 32 роки, бізнес-консультант, Вишневе Київської області

Перебрала вдома всі шмотки. Як завжди, не знайшла, що вдягнути. Вирішила надіти новий сарафанчик - коротенький, у трояндах. Оділа, намарафетилась, вийшла на вулицю. Так класно, всі звертають увагу! Тролейбус чекала на зупинці хвилин 20. А коли вийшла із нього, згадала, що забула бирку зняти. А вона така здорова, капець! Усі на мене дивилися, і ні одна зараза не сказала!

Наталія ГАСИЧ, 22 роки, Київ

Їздили з дружиною в Чернігів, у гості до товариша. Місто дуже сподобалося. На вулицях чисто, повітря свіже. Вразили ціни. Зайшли в ресторан "Сенатор" у центрі. На трьох поснідали за 110 гривень. Замовили дві сковорідки м'яса, салати, соки й булочки. Зранку було прохолодно, офіціанти принесли пледи на крісла. Ціни в музеї - від 2 до 8 гривень, прогулянка на катері - 20. Майже комунізм.

Нікіта БАСЕНКО, 24 роки, Київ

Стала на облік по вагітності. Оскільки не прописана, то мені одразу повідомили, що маю здати 100 гривень благодійного внеску. Потім завідувачка в жіночій консультації сказала, що півсотні маю ще дати на обмінну карту. А решта, запевнила, буде безкоштовно.

Олена ГОЛУБ, 27 років, телефонний оператор, Крюківщина на Київщині

Інтернет пропав. Тільки включила, щоб поговорити Skype'ом із подругою Анькою, яка в Канаду виїхала - раз, і вибило. Модем відвезла на ремонт у район. Пішла селом - питати, в кого Skype працює. У всіх інтернет глючить. Не ясно, коли поправлять.

Галина БІЛОУС, 40 років, Ометинці Немирівського району Вінницької області

Сейчас вы читаете новость «Через затор втратила важливого клієнта». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі