четверг, 15 апреля 2010 17:02

Янукович прибув до США для участі в саміті з питань ядерної безпеки

13 квітня, 9.50


Шестеро чоловіків у масках б'ють бейсбольними бітами по вікнах кабіни будівельного крана на столичній вул. Гончара, 17-23. Усередині з сьомої ранку заблокувалися троє хлопців і дівчина - активісти громадянської ініціативи "Збережи старий Київ". Не дають  розпочати роботи, бо мають документи з прокуратури про припинення незаконного будівництва.

Мешканці сусідніх будинків хочуть пройти на будівництво. Із воріт до них виходить кремезний чоловік у шкірянці та спортивному костюмі - начальник охорони будмайданчика. Розштовхує і б'є людей. У нього з кишені випадає пістолет. Киян розтягують працівники Шевченківської міліції.


А в цей час:

Президент Віктор Янукович спить на ліжку в 5-зірковому готелі Mandarin Oriental на Меріленд-авеню у Вашингтоні. Над його головою - шовковий гобелен ручної роботи. Зараз тут майже третя ночі.

Цей готель належить до сотні найкращих у світі. Неподалік - Капітолійський пагорб, Білий дім, монумент Вашингтона. Всі номери облаштовані в жовто-гарячих і блідо-зелених тонах. Вартість - від $600 до 900 на добу.

Янукович прибув до США для участі в саміті з питань ядерної безпеки. У понеділок зустрівся з президентом США Бараком Обамою.


Піротехніки вивозять із села Слобода-Шлишковецька Могилів-Подільського району  Вінниччини артснаряд часів Другої світової війни. Напередодні місцевий 54-річний Андрій Нагорчак на своєму городі орав трактором. Вийшов перекурити й побачив снаряд у землі.


Шестеро заступників губернатора Полтавської облдержадміністрації отримують трудові книжки із записом про звільнення. Забирають свої речі з кабінетів. Вони написали заяви про звільнення два тижні тому після призначення нового губернатора-"регіонала" Олександра Удовіченка.



Коротко

Російська Федерація може видати Україні кредит у розмірі $5-6 млрд для будівництва третього й четвертого енергоблоків на Хмельницькій АЕС. Про це повідомив прем'єр Росії Володимир Путін.


Із 10 квітня в Україні заборонили риболовлю на період нересту.


У Дніпропетровську діє пересувна жіноча консультація. Головні пацієнтки - наркозалежні  та працівниці сфери секс-послуг.




1,5 т пір'я висипали на голови киянам 9 квітня під час відкриття фестивалю "Французька весна". 15 артистів циркової студії Марселя показали виставу "Площа янголів" біля Софії Київської


"Віктор Янукович як президент зараз, образно кажучи, створює президентський банк мізків"

Ганна ГЕРМАН, заступниця голови Адміністрації президента, про причини призначення нардепа від БЮТ Андрія Портнова заступником голови Адміністрації президента



Анекдоти

Янукович полетів у США. Азаров - до Москви.

Вони літають, вона - в прольоті.

Вона - це Україна.


- Чому Янукович змінив весь склад РНБО, а Богатирьову не чіпав?

- Вона обіцяла зробити пластичну операцію й повернути собі попередній вигляд члена Партії регіонів.


Янукович дзвонить Льовочкіну:

- Слухай, що це за стос паперів у мене на столі? Вже другу годину підписую - "Не заперечую", "Не заперечую".

- Віктор Федорович, це ж великодні листівки "Христос Воскрес!"

Сейчас вы читаете новость «Янукович прибув до США для участі в саміті з питань ядерної безпеки». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі