среда, 08 февраля 2012 15:56

Як вишукано покинути дівчину/хлопця радять секс-символи української літератури Дмитро Лазуткін та Ірена Карпа

Не раджу кидати хлопця в ресторані

Ірена КАРПА, письменниця, лідер гурту "Qarpa", 31 рік

- 99 відсотків стосунків припиняла сама. Коли мене кидали - то була розкіш. Для творчості це набагато продуктивніше. Від таких переживань цілий альбом написала - "Інжир".

"Давай залишимося друзями" - повна фігня говорити. Скільки не намагаюся дружити далі, постійно: "Ти така-сяка, зрадила мене і кинула, зрадила і кинула".

Найкраще купити квиток на літак туди, де він завжди мріяв побувати, написати красиву записку і зникнути.

Якщо жили разом, не починайте ділити речі. Вийде сміхота: це мої півстола, я купував шпалери, я заплатив за твої туфлі.

Не раджу кидати хлопця в ресторані. Потрібно, щоб його увагу щось відволікало. Найкраще це робити на ходу - наприклад, прогулюючись парком.

Мала дуже красиві стосунки на відстані - шість років зустрічалася з фіном. Це був перший чоловік, від якого хотіла мати дітей. А він був категорично проти. Розуміла, що він не переїде в Україну. А я не хочу жити в дупах світу і бути просто "женою хорошого товаріща". Кохали одне одного шалено, але бути разом не могли. Сиділи на березі моря у Криму і я йому сказала, що краще нам розійтися. Він уперше в житті заплакав, але все спокійно пройшло. Досі спілкуємося.

Якось після розриву довелося з охоронцем їздити, бо екс-бойфренд переслідував і погрожував. На моєму віку чоловічі істерики частіше траплялися. Жінка поплаче ніч удома, де ніхто не бачить, або в парку нап'ється, а наступного дня на роботі - як нова копієчка. А чоловіки соплі розпускають надовго, бухати на тиждень мінімум кидаються.

 

Можна запропонувати пожити разом із батьками

Дмитро ЛАЗУТКІН, поет, 33 роки

- Усе має виглядати, ніби кохана сама хоче тебе позбутися. Дівчата - істоти самолюбиві. Якщо все гарно спланувати - достатньо декількох тижнів.

Щоб дівчина захотіла піти, треба ставати все нестерпнішим. Відверто показувати: не така вона й важлива, можливо, не єдина і, скоріш за все, тимчасова. Бути неуважним, зникати у вихідні, а найкраще - у важливі свята: Новий рік, День Валентина, 8 Березня. Також варто уникати днів народжень спільних друзів. Ще можна порозкидати шкарпетки. Врешті-решт вона збагне: "Ну, нащо мені таке щастя? Навкруги стільки гарних хлопців".

Якщо місяць-другий минає, а вона все терпить, доведеться самому. Найкраще обіграти сварки: "Люди сходяться не для того, щоб сваритися і конфліктувати. Або сприймай мене таким, як є, або нам краще розстатися".

Можна залишити їй квартиру, де вона знайде букет троянд, прощальний віршик, типу "любви больше нет" і поїхати жити в інше місто. Або сказати дівчині, що нам час спробувати щось серйозніше і запропонувати пожити разом із моїми батьками. Довго не витримає.

Зробив би це на дискотеці. Щоб дівчина, вставши із-за столика, могла підійти до барної стійки й одразу знайти когось, аби втішив. Або на відкритому просторі - наприклад, на набережній. Щоб ситуація не здавалась безвихідною.

Найшвидший метод позбутися дівчини - зрадити її і в усьому чесно зізнатися. Хочеш зробити це красиво - зраджуй із красивою.

 

Сейчас вы читаете новость «Як вишукано покинути дівчину/хлопця радять секс-символи української літератури Дмитро Лазуткін та Ірена Карпа». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі