четверг, 22 апреля 2010 17:41

Як ви змусили чоловіка одружитися?

Із початку року в Україні зареєстрували 37,5 тисячі шлюбів. Це рекордно низька кількість за останніх 15 років і майже на третину менше в порівнянні з такими ж показниками 2007-2009-х. Ми запитали в жінок: до яких хитрощів вони вдавалися, аби затягнути коханого до РАГСу?


"От я недавно добилася! Причому зробила так, щоб ініціатором був він. Зустрічалися два роки. Якось говоримо по телефону, я кажу: "Давай підемо до РАГСу і подамо заяви. Просто по-приколу, щоб спробувати як це робиться. А потім не прийдемо на церемонію". Чую, пауза, ну, думаю, злякався. А він мені каже: "А давай прийдемо на церемонію".

Ольга, 22 роки, студентка, Одеса


"Разом жили чотири роки, у мене. А коли він купив квартиру і треба було переїжджати, я відмовилася. Сказала, що не поїду в його квартиру, тому що маю почуватися там господинею в повному розумінні. Того ж дня отримала пропозицію".

Катерина ОБРУЧАР, 32 роки, домогосподарка, Львів


"Я працювала в чоловічому колективі, за мною там усі бігали. Було з кого вибирати. З майбутнім чоловіком рік зустрічалися. А потім переспали. Наступного дня бачу його на роботі такого щасливого, подумала, через це. А він каже, що з дівчиною колишньою сьогодні помирився. Я розсердилась, вирішила: зроблю все, щоб тільки зі мною одружився. Я з ним такою лагідною стала, що за три місяці сам шлюб запропонував".

Галина, 32 роки, юрист, Кіровоград


"Пожартувала. Збрехала майбутньому чоловіку, що батько обіцяв оформити машину на нього, як одружиться. Після весілля Сергій запитує: "А коли машину перепишете?". З того часу постійно сварилися, доки не розійшлися".

Наталя, 41 рік, головний бухгалтер, Київ


"Батьки знайшли мого майбутнього чоловіка через знайомих. Він молодший за мене на шість років. Пообіцяли трикімнатну квартиру в Києві. Слова дотримали – мешкаємо окремо на Харківському масиві. Народила дитину від нього. Але чоловіка в квартиру вирішили не прописувати. Раптом покине мене, і через суд житло ділити буде".

Ольга, 39 років, військовослужбовець, Київ


"Моя подруга зі своїм хлопцем 10 років жили не розписуючись. А тут він потрапив у аварію. В лікарні запитали, хто вона йому. Та говорить, що дружина. А в паспорті штампа немає. Міліціонер їй каже: "Називайте речі своїми іменами, ви не дружина, а співмешканка". Коли подруга розповіла про це своєму хлопцеві, той після лікарні одразу до РАГСу!"

Олена ШЕЛЕСТОВА, 34 роки, завідувачка центральним складом у Інституті проблем машинобудування ім. Підгірного, Харків


"Якщо чоловік налаштований проти шлюбу, то його нічим не затягнеш. Хоча я ще довго чекала би пропозиції, якби не завагітніла. Ми з чоловіком досить довго жили разом нерозписані, думка про весілля його лякала".

Ірина АНІКЄЄВА, 21 рік, студентка, Севастополь


"Мого дядька приворожила друга дружина. Після смерті першої прийшла заспокоїти його з пляшкою вина. Одружилися дуже швидко, а потім вона зізналась, що добавила у вино свою менструальну кров. Мали двох дітей. Але жили дуже погано".

Олена КУХТАР, 56 років, пенсіонерка, Івано-Франківськ


"Проявляла ласку, турботу і чоловік сам зробив пропозицію. Але потім усе відкладав із подачею документів. Тому довелося сказати: "Давай одружимося!" Наступного дня подали заяву. Не хитрувала, бо чоловік здогадався б одразу. По мені й так було видно, що хочу заміж".

Наталя РУДЬ, 43 роки, продавець, Рівне

Сейчас вы читаете новость «Як ви змусили чоловіка одружитися?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі