среда, 06 июня 2012 18:36

Афіша 11-17 червня

Понеділок 11 червня

"Нема команди в Європі, де не грав би виходець із колишньої Югославії", - заявив 2003-го колишній тренер львівських "Карпат" хорват Іван Ґолац.

"У мене шведський паспорт, але боснійська кров. Шкодую, що в 17 років відмовився грати за країну своїх предків", - каже капітан збірної Швеції Златан Ібраґімович.

"У Сербії за збірну не кликали. В Україні я став кращим бомбардиром чемпіонату, тому поміняв громадянство", - пояснює нападник збірної України Марко Девич.

Матч чемпіонату Європи з футболу: збірна України - збірна Швеції

21.45, Київ, НСК "Олімпійський", вул. Велика Васильківська, 55

Вівторок 12 червня

"Ні мама, ні тато, тільки Честер змушує мене чистити зуби щовечора", - коментує кліп рок-гурту Linkin Park їхній прихильник із Литви. Пісня Announcement Service Public містить перегорнутий вокал. Якщо її прокрутити навпаки, можна почути заклик вокаліста Честера Беннінґтона "Ви маєте чистити зуби й мити руки".

Фестиваль "Просто Рок" за участю гуртів Linkin Park, Garbage, "Бумбокс"

18.00, Одеса, стадіон "Чорноморець", вул. Маразліївська, 1

Середа 13 червня

"Придбав десятки автомобілів і будинків із басейнами, хоча не вмію ані керувати, ані плавати, - розповідає англійський рокер Ноел Ґаллахер. - Але все, що ми з братом Ліамом змогли купити нашій мамі, - це нові ворота в садок. Він пропонував їй цілий замок, але мама не захотіла. Лиш попросила полагодити скрипучі петлі на подарунку. Не відмовилася тільки від золотого номеру "5" на вхідні двері свого старенького будинку".

Концерт колишнього учасника англійського гурту Oasis Ноела Ґаллахера

19.00, Київ, Міжнародний виставковий центр, просп. Броварський, 15

Четвер 14 червня

200 тисяч відвідувачів під час Євро - 2012 передбачив для харківської фан-зони тхір Фред. У Голландії прогнозувати результати матчів чемпіонату довірили хом'яку, в Польщі - слонисі, в Москві - мартишці. У Києві це робитиме кнур.

"Спочатку як тварину-віщуна нам запропонували байбака Тімоху. Має досвід - щороку прогнозує настання весни, - розповідає режисер фан-зони Олег Катков. - Але на момент розгляду своєї кандидатури він прорив тунель і втік".

Прогноз матчів Євро - 2012 від тхора-віщуна Фреда

15.55, Харків, фан-зона чемпіонату, пл. Свободи

П'ятниця 15 червня

2 тисячі доларів коштує виготовити зараз середньовічні лицарські лати.

"У старі часи повний обладунок коштував, як ціле село, - каже киянин Максим Бондаренко, який відтворює амуніцію лицарів Мальтійського ордену. - Добре, що на фестивалі "Легенди Львова" відмовилися від сокир. Якщо нею вдарити, лати псуються".

Міжнародний лицарський турнір "Легенди Львова", 15-17 червня

Львів, Палац Потоцьких, вул. Коперника, 15

Субота 16 червня

"Зараз книжок читають набагато менше. Майже всі засіли в інтернеті, - говорить поет Іван Малкович. - Але я - оптиміст. Вірю в мирне співіснування електронної і друкованої книжки. Це як театр, котрий постійно намагалися поховати, тому що боялися перемоги кіно, а потім - телебачення".

Прем'єра вистави "Райськеє діло" Андрія Приходька за творами Івана Малковича

19.00, Київ, театр ім. Івана Франка, пл. Івана Франка, З

Неділя 17 червня

"Ви коли-небудь бачили, як відділ медиків відпочиває?" - пише про День медпрацівника в блозі лікар-реаніматолог із Комсомольска-на-Амурі під ніком doktorbel.

Улюблена розвага українських студентів-медиків на професійне свято - купатися в білому халаті й медичній шапочці.

День медичного працівника

Сейчас вы читаете новость «Афіша 11-17 червня». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі