среда, 12 декабря 2012 17:50

50000 жінок в Україні залучені до комерційного сексу

Автор: фото: REUTERS
 

Субота, 8 грудня, 15.01

Біля ресторану "Варадеро" на столичному бульварі Тараса Шевченка з чорного Lexus виходить телеведуча 31-річна Наталя Розинська. Вона в довгій весільній сукні, поділ тягнеться по землі. Їй допомагає чоловік – екс-майор 46-річний Микола Мельниченко. 4 години тому пара розписалася в столичному рацсі на Лівобережжі. На церемонії були присутні тільки двоє охоронців спецпідрозділу "Альфа". Вони з Мельниченком на вимогу суду, оскільки той перебуває на підписці про невиїзд.

Після одруження телеведуча взяла подвійне прізвище Розинська-Мельниченко.

– Я хотіла залишити своє прізвище, але Микола почав ображатися. Навіть посварилися. Потім зійшлися на компромісі, що буде подвійне, – розповіла наречена. – Одна з моїх мрій здійснилася – я вийшла заміж. Залишилася ще одна – хочу стати мамою. Ми пообіцяли щорічно упродовж п'яти років народжувати дітей. А на весіллі був конкурс: гості кидали гроші в рожеві й сині повзунки. Сума в рожевих була втричі більша. Отже, перша буде дівчинка.

Гостей пригощатимуть салатами – овочевими, з морепродуктів і грейпфрутів, устрицями, креветками, м'ясною та рибною нарізками. Зі спиртного подаватимуть сухі вина та шампанське. Перший весільний танець молодята станцюють під пісню Вітні Г'юстон із фільму "Охоронець". Гості обсиплють їх пелюстками троянд

А в цей час:

Львівський скрипаль 31-річний Олександр Божик на сцені Театру ім. Марії Заньковецької кладе три скрипки на ліве плече. Ще одну затискає під правою пахвою. У правицю бере два смички, проводить ними по струнах. ­Звучить мелодія з фільму "Реквієм за ­мрією". Це – перша репетиція Божика ­перед концертом. За 4 год. представники "Книги рекордів України" зафіксують рекорд. Уперше у світі музикант грає на чотирьох скрипках водночас.

– Спортсмени розминаються перед матчем чи забігом, а я граю на скрипці улюблені мелодії, так розминаю руки й пальці, – каже Олександр. – Усе минуло гладко, були добре поставлені звук і світло. Для виступу вибрав нескладну композицію. Але за ті 5 хвилин у мене задерев'яніли пальці, зап'ястя аж викручувало. Дуже важко було.

Готувався музикант до виступу два місяці. За цей час жодної скрипки не зламав і не впустив. Найбільше тривали проби різних варіантів положення інструментів.

Олександр Божик обіцяє навчитися грати на п'яти скрипках.

Рятувальник Микола Мудрак обережно розмотує рядно із сірим лебедем та підпихає птаха на купу соломи у приватному зоопарку "Альпака" на околиці містечка Гайсин на Вінниччині. ­Вранці його витягли з криги на річці Кублич біля села Бережне.

– Подзвонили із села, сказали, що ­лебідь примерз до льоду, – розповідає начальник служби цивільного захисту в Гайсинському районі Володимир Мороз, 52 роки. – Четверо наших рятувальників поїхали на ­місце. ­Лебідь знаходився за 80 метрів від берега. ­Пробували до нього йти, але ­крига провалювалася, була надто ­тонка. ­Хлопці одягли гумові комбінезони, ­жилети. ­Надули човен, взяли сокирки. ­Розбивали лід і потихеньку підпливали до лебедя.

Рятувальники накрили птаха рядном так, щоб тільки голова визирала.

– Бо він може так махнути крилом, що й човен продірявить, – говорить Володимир Олександрович. – Виявилось, що лапка примерзла. Тоді хлопці обрубали лід навколо нього і забрали.

Директор зоопарку Олександр Попович пояснить: "Лебідь – із пізнього виводку, ще не окріп, тому не зміг зі всіма відлетіти у вирій".

Що світ дізнався про Україну за тиждень

Українська порнозірка сподівається стати першою представницею професії, кому нададуть притулок у Європейському Союзі, повідомляє британське щоденне видання The Daily Mail. 27-річна Анастасія Грішай, відома під псевдонімом Wiska, стверджує, що зазнає переслідувань у себе на батьківщині через зйомки у порнофільмах. Позаторік вона вже клопотала в Чехії про надання притулку. Але їй відмовили й звинуватили в продукуванні та розповсюдженні порнографії. Грішай утекла звідти.

Андрій Мандрикін, що перебуває у ­в'язниці №85 за межами Києва, має ВІЛ. Він виглядає, як примара, і здається набагато старшим за свої 35, пише американське інтернет-видання ­boston.com. Але Мандрикін у кращій ситуації, ніж ­десятки тисяч його співвітчизників, бо його лікують. 230 тис. українців віком від 15 до 49 років живуть із вірусом ВІЛ. Близько 120 тис. ­терміново потребують антиретровірусної терапії, яка може продовжити їхнє життя. Але через відсутність коштів допомогу надають тільки чверті. Це один із найнижчих показників у світі.

 

Вчительку Сімферопольської гімназії №11 Єлизавету Меньшову звільнили за те, що обізвала учня шостого класу "татарською пикою". Розсерди­лася на Рідвана ­Місуветова, бо той намагався ­потрапити в зачинений клас на перерві. Одна зі школярок записала на диктофон такі ­слова вчительки: "Мені хочеться по вуху йому дати, щоб у нього кров бризнула з іншого вуха. Я вас зі сходів спущу, а сама піду зі школи. Ви все одно непотрібні в цьому суспільстві".

Троє українців із 11 вижили після аварії суховантажу "­Волго-Балт 199" біля берегів Туреччини в Чорному морі. Через шторм 4 грудня судно розкололося навпіл і затонуло. Воно 1976 року випуску, належало компанії "Валшіп" із міста Ізмаїл на Одещині. Під час пошуку моряків об скелі розбився турецький корабель. Троє його рятувальників загинули, ще троє зникли безвісти.

Керівництво ­Національного ­Донецького універ­си­тету просить ­своїх ­працівників піти у двотижневу безоплатну відпустку. Їхньою грудневою зар­плат­нею розрахуються за воду, електрику й тепло. ­Держава грошей не виділила, а власних не виста­чає – цьогоріч вуз ­набрав у півтора разу менше контрактників, ніж торік.

31-річний священик за кермом Chevrolet Lacetti на слизькій дорозі зіткнувся з автобусами ПАЗ та ­Isuzu 5 грудня в Рівному. ­Госпіта­лізували одного з водіїв ­автобуса та двох його пасажирів. Батюшка виправдовувався, що не хотів міняти шини в день ­Введення в храм Пресвятої ­Богородиці. Це – одне з 12 найважливіших свят у православ'ї.

 

50000 жінок в Україні залучені до комерційного сексу, за даними інституту соціальних досліджень ім. Олександра Яременка. Найбільше повій у Києві – дев'ять тисяч, на Одещині – шість тисяч, на Донеччині й Дніпропетровщині – по три тисячі. Кожна десята є неповнолітньою

"Янукович і його фінансові спонсори більше зацікавлені в ідентифікації власної території ­майже так само, як ­банда. І вони не ­хочуть, щоб інша банда займала їхню ­територію. Вони говорять Росії: ми з вами, але це наша територія, і тільки ми володіємо правом красти й обманювати в цій зоні – це наше, а не ваше".

Збіґнєв БЖЕЗІНСЬКИЙ, американський політолог, про те, що українські олігархи проти приєднання України до Євразійського союзу

 

 

Футбольний клуб "Динамо" проводить безпрецедентну новорічну акцію. Купи будь-якого футболіста команди й отримай Артема Мілевського в подарунок.

– Васю, я от помітив: в останні роки значно поменшало анекдотів про тещу й зятя.

– Та які жарти? Всією сім'єю живемо на тещину пенсію.

 

Сейчас вы читаете новость «50000 жінок в Україні залучені до комерційного сексу». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі