воскресенье, 07 апреля 2019 12:00
Сергей Дзех
Сергей Дзех
Журналист, редактор

Користь від виборів

– У знайомої горе – чоловік пішов. Одну кинув із 2-річним сином. Вона сирота. Помогти нікому, – говорить Тетяна.

Кілька років тому розповідає про сусідку Наталію. Її чоловік їздив на заробітки в Португалію. Якось зізнався, що закохався в іншу заробітчанку. Житиме з нею. Наполіг на розлученні. Обіцяв щомісяця висилати кошти на утримання сина.

– Минуло півроку, а він дріб'язок Наталці переводить, – продовжує Тетяна. – Буває, з чоловіком трохи їй помагаємо фінансово. Добре, що хоч квартиру їм лишив. То ж його, від матері лишилася. Не виписався, але пообіцяв не виганяти.

У наступні роки знайома періодично повертається до історії сусідки. Дізнаюся, що вона повторно вийшла заміж. Її чоловік хоче дитину, та народити вдруге Наталія не може. До пасинка ж новий обранець ставиться байдуже.

– А рідний батько Дениса взагалі зник, – каже Тетяна. – Серце щемить, коли з хлопчиком граюся. За тата питає постійно. І Наталія журиться: "Хай до сина приїде хоч раз".

За тиждень до президентських виборів, 31 березня, Тетяна викладає в Instagram фото з ресторану. За столом сидить Наталія із сином і колишнім чоловіком.

– Повернувся Олег із Португалії, – пояснює Тетяна. – Обіцяв більше зв'язок із сином не розривати. Та коли вийшли курити, зізнався, що приїхав голосувати. Боїться, що Порошенка знімуть і Європу нам закриють. Плакатимуть тоді його заробітки.

– За кордоном не міг проголосувати? – питаю.

– Та він там неофіційними підробітками перебивається. А прописаний тут. От і припхався. Та малий Денис щасливий. Хоч якась користь від виборів

Сейчас вы читаете новость «Користь від виборів». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі