Юрій Луканов
Серйозний журналіст, який часто валяє дурня. Автор чотирьох книжок, десятка сценаріїв документальних фільмів. Пише численні колонки і сатті - так що уже набрид самому собі. А читачам - їм видніше...
11.10.2011
19

Янукович знову шлангом прикидається?

Якби хтось на публіці заїхав іншому по зубах, а потім шкодував, що зіпсував громадянам вечір, то його, певне сприйняли б як не зовсім адекватного. Янукович, запхавши Юлю за грати, повівся так само. "Це прикрий  випадок, який перешкоджає євро інтеграції". Він про це заявив на спільній  прес-конференції з  президентом Словении Данилом Тюрком.

Уявляєте? Чоловікові кажуть з усіх можливих гучномовців: вирок над Тимошенко може поставити хрест на євро інтеграції. Він слухняно киває головою і продовжує пхати свого політичного опонента до в'язниці. Коли він її туди запхав, то розвів скрушно руки і пошкодував, що це бар'єр на шляху до євро інтеграції, яку він обіцяє нам забезпечити. Знову шлангом прикидається. Він і справді думає, що його не розкусили? Чи йому насправді по цимбалах, що про нього лохи з Євросоюзу подумають?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі