Державна нагорода для Татарова - ляпас по обличчю всіх захисників України

Заступника голови ОП Татарова нагородили орденом "За мужність". Цікаво - за яку? Коли він виправдовував злочини беркутівців на Майдані? Чи за міфічне "знищення чеченців", про яке розповідав президент? І чого тепер коштуватимуть ці державні нагороди, коли поряд із полеглими в боях - ними "одарюють" наближених до ОП?

Щодо відзначення результативного мисливця на чеченців Олега Татарова державною нагородою. Зрозуміють тільки читачі 50+. Це зразок російського більшовизму (свого часу більшовиків підтримав Володимир Винниченко).

Більшовизм означає знецінення всього, що було мінімально цінним і мало значення та вагу. Американського льотчика Чарльза Ліндберга американці ж зафукали за фото з нацистом Герінгом, наркоманом, до речі. Америка не ідеальна, але ось приклад цінностей. Російські більшовики знецінили слово "товариш", і хоч кілок на голові теши - воно все одно асоціюється з комунізмом і тоталітаризмом. Ти або громадянин, і тебе посадять, або товариш - будеш саджати і вбивати ти.

...не знаю, як після нагородження антимайданівця і корупціонера Татарова можна брати в руки державні і справді заслужені нагороди. Татарова прирівняли до людей на фронті і ветеранів

Також знецінене слово "патріот". Настільки, що і в Україні "патріотичний" означає "фальшивий". А "патріотичне кіно" - бездарне, ще й спосіб украсти грошей з бюджету. Державні премії роздавали тим, хто віддано служив більшовикам. Ну і ось свіженьке: не знаю, як після нагородження антимайданівця і корупціонера Татарова можна брати в руки державні і справді заслужені нагороди. Татарова прирівняли до людей на фронті і ветеранів. Я нічого з цим зробити не можу. Накриває...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі