Очільник ГУР Буданов: книжки і кіно - теж далекобійна зброя

Нечасто очільник військового підрозділу виявляється затятим читачем, а тим більше - має розуміння важливості впливу книжок і кіно на свідомість людей. Що читає Кирило Буданов?

Активізується процес підготовки до зйомок фільму "Довга комендантська година" з циклу "Таймер війни". Процес непростий, як усе в нашому кіно зараз. Але і книжковий цикл - перші в Україні трилери про роботу воєнної розвідки, - дається непросто.

І тут хочу згадати Кирила Буданова. Коли я тільки почав працювати над першою книжкою, треба було отримати схвалення від очільника ГУР. Ми не знайомі особисто, але мені просили переказати: він читав "Червоного", тому працюємо. Далі виявилося, що генерал-лейтенант Буданов узагалі багато читає і дуже хоче бачити розвиток жанрового кіно в Україні. Бо воєнна розвідка має стільки сюжетів, що один я все не потягну. Тому чутки довкола його звільнення мене дуже насторожують.

...Буданов як фаховий розвідник переконаний: книжки і кіно для нас теж мають бути аналогом зброї далекого враження ворога

Не всякий військовий підрозділ очолює людина, котрій небайдужі книжки та кіно. Пояснення просте: якщо наш одвічний ворог вливає в ці сегменти майже стільки грошей, скільки в дрони та ракети - ця зброя дієва. Пан Буданов як фаховий розвідник переконаний: книжки і кіно для нас теж мають бути аналогом зброї далекого враження ворога.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі