Кремль ротом Лєбєдєва завів стару пісню про щердість РФ. Плавали. Знаєм

Коли Росія витягує з нафталіну аж такі спорохнявілі наративи, як "Росія - щедра душа", і "РФ годувала Україну, сама голодуючи" - з'являється купа запитань. Наприклад: вони що - думають, що тут хтось досі зважає на Лєбєдєва?

Артємій Лєбєдєв (зеленоголовий експафосний дизайнер "дорого і хріново"; праонук бастарда Алєксєя "Ґіпєрболоїда" Толстого) тепер подався в пропаганду і раптом заявив на котромусь етері, що Росія завжди зрікається себе, голодує, аби лиш іншим було добре. І Україну вони годували на шкоду собі. А українці не цінують.

Україна завжди була таким же регіоном, який теж отримував російську допомогу. Там, де ми голодували, вони доїдали. Вони чомусь цього не бачать, їм здається, що вони у європейській родині будуть улюбленими

"Росія - це головна країна, яка на шкоду собі допомагала б, як і завжди це, власне, і було. Знаєш, коли цей Газпром почав будуватися в 70-ті роки - вже там ФРН підтягли трубу, а в нас з нашого боку ще не було. Тому ми свій газ віддавали туди, а наші замерзали. Ми настільки виконуємо свої зобов'язання, настільки люди готові потерпіти, затягнути поясок, щоб комусь зробити добре, кому обіцяли. Україна завжди була таким же регіоном, який теж отримував російську допомогу. Там, де ми голодували, вони доїдали. Вони чомусь цього не бачать, їм здається, що вони у європейській родині будуть улюбленими".

Кремлівська пропаганда, здається, взялась викопувати давній інформаційний труп "ми годували і утримували Україну, безкоштовно їм все забезпечували", який закопали вперше після утвердження суверенітету, вдруге в часи Кучми і втретє - за Януковича. Цікаво, до чого б це раптом? Вони збираються переконувати українців з лячно дефіцитним бюджетом, що у випадку капітуляції аабо ж "мирної угоди" нам дадуть великий білий калач і ми будемо ситі й багаті коштом Росії? Чи задача прямо протилежна?

Може, це вже здалеку взялись готувати росіян до прорахованої їхнім Центробанком кризи вже цієї зими? Мовляв, це все українці з'їли (мешканці "нових регіонів", біженці... не принципово). Якийсь дуже дивний вкид.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі