Яка країна, такі й кумири? Навздогін Blogger Awards 2024

Астрологи, езотерики, регресологи - це, виявляється, експерти. Той вкрав гроші, ту викликали в СБУ - це блогери-мільйонники, які формують громадську думку та електоральні симпатії. Що з цим робити?

Отаке життєчко... Blogger Awards 2024 підбили підсумки - хто в нас найвідоміший, найпопулярніший, найавторитетніший блогер у 26 категоріях. В категорії Експерт-блогер перемогла Ірина Нижник. Ось скрін її сторінки: астролог "зірок, блогерів, політиків" (от з останнім я абсолютно не здивований) і регресолог (в душі не в курсі, хто це). Єдиний в Україні езотерик з державними нагородами.

Народ з "інформаційної бульбашки" моїх друзів впізнав хіба "отого, що гроші з "Охматдиту вкрав, 5 млн, і втік з України". І ще "оту, що її СБУ викликала на допит"

Решта категорій приблизно з такими самими переможцями. Народ з "інформаційної бульбашки" моїх друзів впізнав хіба "отого, що гроші з "Охматдиту вкрав, 5 млн, і втік з України". І ще "оту, що її СБУ викликала на допит".

Але перепрошую, саме оце і форматує голови українців покоління 35 і молодше (старшу аудиторію, ймовірно, теж зачіпає), формує громадські запити на державну політику. І так, кожен із них - мільйонник. Кожен з них обов'язково буде впливовим чинником у виборчій кампанії, визначатиме настрої і вибір електорату. Зауважте - це вільний вибір народу, ніхто їх не накидав і примусу не чинив. І з такого ракурсу наявність отого вільного вибору помітно втрачає свою цінність, якщо не сказати більше.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі