Хабар, держзрада, робота на Росію. І - сотні тисяч грн відшкодування збитків

Українська суддівська система - найгуманніша у світі. Варто прокурору прокрастися - його не засудять, адже в суді працює його дружина. А коли він втече на ТОТ - добрі судді призначать йому виплатити 440 тис грн із державної скарбниці. Це дурість чи вже зрада?

Тільки в нас таке можливе. Прокурору-зраднику, який працює на ворога на окупованій території та опікується там рашистськими тюрмами й катівнями, наш "найгуманніший до сепарів суд" виносить ухвалу про компенсацію за нібито несправедливе обвинувачення в хабарництві.

20 грудня 2017 року на $1500 хабара затримали заступника прокурора міста Мелітополя Запорізької області Дмитра Чувашова і прокурора цієї ж прокуратури Олександра Обуховського

Спочатку про хабарництво. 20 грудня 2017 року на $1500 хабара затримали заступника прокурора міста Мелітополя Запорізької області Дмитра Чувашова і прокурора цієї ж прокуратури Олександра Обуховського. Прокурор попався на гарячому, на руках залишилася спеціальна речовина, якою помітили купюри. Справа пішла до суду. Але саме того, де працювала дружина прокурора Чувашова. Таким чином розгляд відтягнули аж за президентські вибори й зміну влади. А там усе просто: тих, кого при Порошенку ловили на корупції, при Зеленському відпустили.

Тепер про зраду, яку укрсучвлада відмовляється бачити. У листопаді 2022-го українські ЗМІ ідентифікували Чувашова. Колишній прокурор був присутній на засіданні фейкового Міністерства будівництва, архітектури і ЖКГ РФ у Мелітополі. В українських правоохоронців до Чувашова запитань, схоже, не виникло, бо підозру йому досі так і не повідомили. Навіть дуже-дуже навпаки!

...Чувашову, попри всі докази його роботи на ворога й наявність у базі "Миротворця" - присудили виплатити з державного бюджету 435 тисяч гривень моральної шкоди і ще 90 тисяч матеріальної шкоди

Тепер про подвійну зраду. Маючи на руках виправдувальний вирок, Чувашов ще в листопаді 2023-го офіційно через адвоката звернувся до Комунарського районного суду міста Запоріжжя про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої правоохоронними органами. І Чувашову, попри всі докази його роботи на ворога й наявність у базі "Миротворця" - присудили виплатити з державного бюджету 435 тисяч гривень моральної шкоди і ще 90 тисяч матеріальної шкоди.

Особисто у судові засідання у Запоріжжі Чувашов, звісно, не приїздив, працював через адвокатку. Адже весь цей час він працює в окупованому Мелітополі на посаді першого заступника голови окупаційної адміністрації Мелітопольського муніципального округу. Фото Чувашова оприлюднено на сайті окупаційної влади.

Що особливо показово. 25 липня суд видав остаточне рішення з вимогою стягнути з бюджету на користь високопоставленого сепаратиста всю відсуджену суму. І саме цим днем датується наказ окупаційної влади, коли Чернишова уповноважують контролювати "місця виконання покарань" в окупованому районі - про що йдеться, говорити зайве... Тільки в Україні якісь покровителі рятують держзрадника й відсуджують на його користь бюджетні кошти. Про звинувачення зраднику й катові не йдеться взагалі.

Так, тільки в Україні таке можливо...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі