Моторошний злочин: рашисти показово розстріляних наших полонених

Наймасовіша страта українських військових на лінії фронту: 16 наших захисників, які здалися в полон, були показово розстріляні на Покровському напрямку. Наразі на кричущий злочин Росії відреагував лише офіс Генпрокурора?

У нас свої страшні трагедії. Зафіксований дикий воєнний злочин рашистських виродків. Вони розстріляли 16 бійців ЗСУ, що здалися в полон і під контролем росіян вийшли з лісопосадки. Їх поставили в шеренгу й розстріляли, а тих, хто ще був живий - добивали пострілами. На лінії фронту це наймасовіша й найзлочинніша страта полонених.

...це настільки дикий злочин, що вже сьогодні про це мали трубити на весь світ усі органи влади, а в ООН мало бути звернення про негайне скликання Радбезу

Так, це не якийсь людський фактор, а цілеспрямовані злодіяння, до яких своїх недолюдків підштовхує рашистське командування і влада. Це не компіляції на відео, а вже офіційно підтверджений факт, у ГПУ відкрито провадження. Але це настільки дикий злочин, що вже сьогодні про це мали трубити на весь світ усі органи влади, а в ООН мало бути звернення про негайне скликання Радбезу. Там був термін - різниця в часі.

Поки, крім реакцій самих українців, була лише заява Генпрокурора. Зеленському, схоже, не до розстріляних полонених. Він знову перше випробування балістики проголошував на якомусь форумі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі