Данилко як голуб миру з Росією: ганьба чи частина бізнес-плану?

Данилко у Латвії заспівав російською і агітував за мир з країною-агресоркою за будь-яку ціну. Мовляв, ми ж сусіди. От тільки незрозуміло - якщо Росія така мила серцю Сердючки, чому вона/він досі живе в Україні?

Сердючка/Данилко в інтерв'ю Ltv (російською, ясно, і без синхрону - хоча потім, очевидно, на телеканалі переклали все, в Латвії з цим жорстко) після виступу на Лайма Рандеву в Юрмалі сказав, що в тих, хто не може терпіти російської і вимагає української всюди, "психіка порушена, їх тригерить". І не проти віддати території заради миру та "налагоджувати взаємини з сусідом - ми на одному сходовому майданчику живемо".

Коли мені кажуть, що я розмовляю мовою агресора, то я говорю: "А може, агресор розмовляє російською?". Чому я маю себе ламати?

"Це потрібно припинити, це просто винищення людей. ...Але я розумію, що політикам потрібно вибудовувати стосунки, бо Росія нікуди не подінеться. Ми поряд, ми сусіди. Ми на одному сходовому майданчику живемо. Все одно треба вибудовувати стосунки із сусідом. Для цього є дипломати.
…Якби не російська мова, як би я міг розмовляти з Лаймою Вайкуле? Вона не знає української, а я не знаю латиської. Я маю своє ставлення до цього.
...Коли мені кажуть, що я розмовляю мовою агресора, то я говорю: "А може, агресор розмовляє російською?". Чому я маю себе ламати? Я можу бути в очах інших не правий. Говорять, що їх це тригерить. Психіка порушена, всі дуже роздратовані. І тоді, мабуть, не приходьте на концерти".

Ну, історії українців, котрі принципово уникають російської як мови окупантів, тому діалог з іноземцями (яким теж російська опускає планку) ведеться сякою-такою англійською, Данилкові навряд траплялись на очі. В нього не те коло спілкування і геть інша інформаційна бульбашка. Такі цілком щиро дивуються "А шо такоє?!". Ну і те, що Данилко - адепт "миру за будь-яку ціну", теж навряд чи когось здивувало. Як і його готовність хоч зараз бігти й "налагоджувати стосунки" з катами і вбивцями.

Подбати про майбутні доходи ніколи не рано. Величезний ринок російського шоубізу радо прийме дружнього хохла з якісним прогином спини

А що? Подбати про майбутні доходи ніколи не рано. Величезний ринок російського шоубізу радо прийме дружнього хохла з якісним прогином спини. Це не чергова Лобода, яких там своїх пучок на п'ятачок.

До речі, на Лайма Рандеву Сердючка зображала "спів" російською. А Галкін вийшов на ту ж сцену з "Ой, смереко" і в кінці сказав "Щиро дякую!". Галкін теж не безсрібник, ми всі в курсі (те ж весілля на озері Комо - там він теж співав "Смереку"). Зрозуміло: Галкін, як досвідчений бізнесмен, оцінив ринок і обрав репертуар. Отже, вони з Данилком орієнтовані на кардинально різні ринки і вважають саме їх перспективними. Хто тут лох - покаже час. Поки Сердючка демонстративно робить лохів із нас.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі