Грузія - філія ФСБ? Тут почали полювання на добровольців у лавах ЗСУ

Усі прокремлівські режими бояться повторення українського Євромайдану. У Грузії - в підготовці змови проти влади звинувачують учасників "Грузинського національного легіону". Параноя посилюється?

Служба держбезпеки (СДБ) Грузії викликала на допит щонайменше двох грузинських добровольців, які воюють у складі ЗСУ - Надима Хмаладзе та Лашу Чигладзе.

Чигладзе, як стверджує проурядовий телеканал "Імеді", проходить у порушеній рік тому справі про змову з метою повалення влади та "підготовки тероризму". Подробиці справи засекречені. У вересні 2023 року СДБ повідомила про змову з метою захоплення влади в Грузії. У змові СДБ звинуватила, зокрема, учасників "Грузинського національного легіону" ЗСУ. Грузинські силовики тоді заявили, що в країні планувалася революція на приклад українського Євромайдану.

Командир "Грузинського національного легіону" ЗСУ Мамука Мамулашвілі заявив виданню The Insider, що близько 300 осіб із очолюваного ним формування оголошено у розшук у Грузії

Командир "Грузинського національного легіону" ЗСУ Мамука Мамулашвілі заявив виданню The Insider, що близько 300 осіб із очолюваного ним формування оголошено у розшук у Грузії. Більшість із них продовжують перебувати в Україні. Мамулашвілі "не виключає, що когось із добровольців можуть видати Росії" після парламентських виборів цієї осені.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі