Правосуддя абсурду: Червінського знову намагаються засудити

Попри внесення 9 млн грн застави - Романа Червінського хочуть відправити під цілодобовий домашній арешт. Невже влада аж так боїться публічності українського розвідника?

Прокурори ожили, підзарядилися, отримали вказівки зі своїх агентурних центрів і вже внаглу вимагають Роману Червінському за іншою сфальшованою справою цілодобового домашнього арешту й носіння електронного браслета. Показово, що відверто промосковська й портновська судейська Хардіна наполегливо вимагає озвучення в залі адреси фактичного місця проживання. Щоб зрозуміти мету: мовляв, це ж не ми здали якимсь імовірним зловмисникам. Усі ж чули, хтось і випадково дізнався. Хоча всі ці дані в неї наявні у справі й можна було лише спитатися, чи не було змін.

Запобіжний захід на запобіжний захід - це навіть не просто абсурд. Це щось на рівні тієї каші, яка може бути хіба в голові нашої зеленої влади та її виборців... Це справді щось, що виходить за межі не лише права, але й здорової логіки!

Абсурдність ситуації з обранням нового запобіжного заходу в тому, що в іншій справі він уже встановлений - застава в 9 мільйонів гривень!!! Тим заходом уже передбачені всі можливі обмеження. Запобіжний захід на запобіжний захід - це навіть не просто абсурд. Це щось на рівні тієї каші, яка може бути хіба в голові нашої зеленої влади та її виборців... Це справді щось, що виходить за межі не лише права, але й здорової логіки!

А ще таке злочинне рішення передбачає, що Червінський не зможе ні на крок покинути своє помешкання й навіть перейти в укриття при оголошенні тривоги. Хіба що в супроводі поліцейського. Ви собі щось подібне можете уявити? А, якщо врахувати, що ряд ракетних атак викликають припущення, чи не були дії ворога скоординовані з цією укрсучвладою, це взагалі треш унікальний...

Попри всю юридичну недоречність повторного запобіжного заходу, вся фракція Євросолідарності ще раз оголосила про бажання взяти Романа Червінського на поруки. Московсько-портновська суддя в цьому відмовила. Видно, Зеленський і його пахолки віджили від американської головомийки і знову почали бикувати та вимагати такого ж від своїх прислужників.

До речі, під суд влада зелених покидьків нагнала ще й чимало відродженої беркутні. А кажуть, що нема кому воювати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі